Abonnementen seizoen 2016-2017

Ook voor het seizoen 2016-2017 kan u een abonnement aanschaffen voor het bijwonen van de thuiswedstrijden van de eerste ploeg.

Prijzen :

  • Staanplaats : 120 euro
  • Zittribune : 170 euro

Je kan het abonnement aankopen aan de ingang van het Begijnhofstadion tijdens de thuiswedstrijden van Tempo Overijse, of door het bedrag te storten op rekeningnummer BE68 8805 4428 5134 met duidelijke vermelding van je naam.

Het abonnement is enkel geldig voor de thuiswedstrijden van de reguliere competitie voor de eerste ploeg, de thuiswedstrijden van de P4, de thuiswedstrijden van de jeugd en de vriendschappelijke thuiswedstrijden. Het is NIET-geldig voor de wedstrijden in het kader van de Beker van België en bij vriendschappelijke wedstrijden met gedeelde inkom.

 

Affiche 2017kl

zomerstage2

Tempo Overijse op Instagram

FootPASS2014 4STER

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.