coorevits-rosier staand kleur baseline recordlipsius Star Casino Bergierskl arenafoot TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

IP reeksen jeugdvoetbal seizoen 2017-2018

Onze Jeugdwerking behaalde opnieuw het 4-sterren label en en daardoor spelen onze ploegen ook de komende seizoen Interprovinciaal voetbal. Hieronder de reeksen :

Lees meer...

U12 winnen nationaal toernooi van Francs Borains

Schermafbeelding 2017 05 17 om 20.01.04

De U12 hebben het nationaal toernooi van Francs Borains gewonnen door een schitterende prestatie neer te zetten.

Lees meer...

U13 IP winnen toernooi in Geel

Tornooi Geel

Op 17 april ll hebben onze U13 IP deelgenomen aan het toernooi van ASV Geel 11 tegen 11. En met succes. Onze jongens deden het schitteren en wonnen het toernooi door ondermeer organisator Geel en Sporting Hasselt uit te schakelen, die al een heel seizoen 11 tegen 11 spelen.

Lees meer...

IP U14 voor tweede maal kampioen

U14IP

Onze IP U14 heeft er een mooi seizoen opzitten. Afgelopen weekend werd de 2de titel gevierd dit seizoen na een knappe 5-3 winst tegen Groot Dilbeek.

Een dikke proficiat vanwege de trainserstaf aan alle spelers en dank aan ouders en supporters voor de steun!

"Wie is het slimste team van Tempo" kwis op 28 april 2017

keep calm its quiz time 47

Na "de slimste mens ter wereld" en de "slimste gemeente" gaan we nu ook  bij Tempo op zoek naar "het slimste team".  Het jeugdbestuur organiseert op 28 april a.s. een algemene kenniskwis voor teams bestaande uit maximaal 4 personen. Deelnameprijs bedraagt 10€/team.

Lees meer...

Werken en omleidingen in Maleizen/Overijse

Vanaf 6 maart worden er werken uitgevoerd op de Terhulpensesteenweg in Maleizen. De reiweg zal er gedurende 5 weken volledig afgesloten worden. Dit kan gevolgen hebben voorwie vanuit Terulpen of Hoeilaart/Bakenbos onze velden van Hagaard willen bereiken. Meer informatie over de werken en omleidingen kan u vinden op de website van de gemeente Overijse via deze link: http://www.overijse.be/nl/road_works/200//wegenwerken-terhulpensesteenweg.html

 

zomerstage2

Tempo Overijse op Instagram

Tempozoekttalent

Nieuwsbrief

FootPASS2014 4STER

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.