U17 Interprovinciaal

Foto01 

Boven vlnr: Dimitri De Cuyper (trainer), Asael Vervoort, Pieter Runia, Maxime Scheepmans, Jarne Victoir, Maxime Smets, Arnaud Lagace, Wim Vanderperren (teammanager), Charles d’Aspremont Lynden, Fabien Ancion, Maxime Laurent, Clave Mukakabera, Jozef Victoir (teammanager), Pele Peeters, Laurent Lagace (hulptrainer)

Onder vlnr: Lucas Starvaggi-Cocuzza, Mohamed El Baroudi, Maxime Verhaert, Thomas Pepermans, Niel Dewolf, Corentin Bonte, Sidya Ndione, Tobe Gille, Jan Raemdonck, Thibaud Schildmeijer

safe image

sportersbelevenmeer

youtubelogo

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Nieuwsbrief

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.