U16 Interprovinciaal

U16IP

Boven vlnr: MENU Mik (verzorger), TAYMANS Frank (coach), NDONI Eric Elohim, D’HERTEFELT Feres, CALAFATIDIS Alexis, NDIKURIYO Danny-François, ASUMANI LUMBE Dieudonné, GNAOUA Moatez, LAEREMANS Brian, DE NEEF Ryan, LEUMMENS Toska, CLEMENT Christian (Team Manager)

Onder vlnr : KOCH Thomas, JOACHUM Jitse, CLEMENT Michaël, MENU Daan, VANROYE Gregory, VANDERSTEEN Niels, BRUMAGNE Lilan, MARYNEVYCH Rostislav

afwezig : ALLCOCK Simon, DEWAELE William, ROMERO MARQUET Kaishan

safe image

sportersbelevenmeer

youtubelogo

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Nieuwsbrief

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.