U14 Interprovinciaal

U14IP

boven vlnr : Matagne Daniel (Trainer), Brunelles Thierry (TM), Coorevits Victor, Verschueren Dimas, Notez Nathan, Martolea Victor, Dewaele Gilles, Renard Julien, Wei Liam, Basha Dorian, Michiels Valérie (TM), Matagne Philippe (Trainer)
onder vlnr : Brumagne Aaron, Nicolas Pierre-Alexandre, Peeters Stan, Beersaert Ethan, Tossens Clément, Brunelles Anthony, Araujo Eloï , Diongue Alia, Menegotto Mahdi, Eggermont Thibault

safe image

sportersbelevenmeer

youtubelogo

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Nieuwsbrief

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.