U8 Provinciaal A - B

U8

Boven: Van Daele Bkorn (TM), Stuckens Arne (Trainer), Rysgaard Patrick (trainer), Welleman Tom (trainer), Vanton Laurent (TM)
Midden: Nedergedaelt Sinne, Eber Achille, Nguyen Matthias, Van Landeghem Lars, Gulyas Peter, Buckley Webster, Azmy Maher, Vanderdood Matisse, Jacobs Finn, Vanton Loan
Onder: Delvaux Hugo, Maes Briek, Welleman Xyan, Hodencq-Pagliaccia Oscar, El Hannach Adam, Van Daele Luka, Pauwels Andes, Cherkessow Vadim, Adriaansens Niel

 

 

safe image

sportersbelevenmeer

youtubelogo

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Nieuwsbrief

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.