Beloften en nationale reserven

Reserven

Boven vlnr : Jan Servranckx (team manager), Lennert Hendrickx, Dylan Vandiest, Arno Dehertog, Kasper Servranckx, Emile Deneffe, Tijs Michiels, Jitse Hermans, Lorre Hendrickx, Jens Verleysen , Dirk Vandiest (team manager), Peter Everaerts (coach).
 
Onder vlnr: Kasper Albers, Nabil Boulatiour, Ruben Vandenput, Lucas Van Bael, Bruno Willaert, Andries Claes, Marceau Bergiers.
 
Afwezig: Ewen Verheyden (coach), Lucas Verhaert, Thomas Ancion, Cyril Gourmet, Gilles Belin.

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

FootPASS2014 4STER

Nieuwsbrief

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.