coorevits-rosier staand kleur baseline Star Casino Bergierskl TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

16 editie van ons Paastoernooi

Dit seizoen organiseert Tempo Overijse al voor de 16de maal een Paastoernooi. Het toernooi is er opnieuw tijdens het Paasweekend, van vrijdag 19 aptil tot en maandag 22 april. Alle wedstrijden zullen tijdens deze editie op kunstgras gespeeld worden.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • Vrijdag 19 april : avond U19
  • Zaterdag 20 april : AM U7 NIEUW (5 vs 5)
  • Zaterdag 20 april : PM U15
  • Zaterdag 20 april : avond U17
  • Zondag 21 april : AM U12
  • Zondag 21 april : PM U13 (11 vs 11)
  • Maandag 22 april : AM U10
  • Maandag 22 april : PM U11

Voor meer informatie kan u ook terecht bij Alan Pauwels 0497/81.75.64, e-mail: alan.pauwels@tempo-overijse.be

Beloften winnen sterk bezet toernooi te Westerlo

IMG 0517
Onze beloften namen afgelopen dinsdag deel aan het toernooi te Westerlo, georganiseerd door de kempische scheidsrechtersvereniging. 
We haalden drie overwinningen tegen St-Dymphna, Ramsel FC en KVC Westerlo , en twee gelijke spelen tegen RAC VC Hoboken en KFC Oosterzonen. Telkens overwicht maar jammer genoeg konden we niet elke wedstrijd scoren, Onze keeper Gilles had amper werk op te knappen tijdens de poule wedstrijden, maar later op het toernooi heeft hij zijn talenten meerdere keren kunnen tonen.

Lees meer...

Paasvoetbalstage 2018 van Tempo Overijse

Paasstage2018

VZW Tempo Overijse organiseert van maandag 9/4 tot en met vrijdag 13/4/2018, de tweede week van de Paasvakantie, een voetbalstage voor kinderen geboren van 2004 tot en met 2012.

Voor meer informatie en inschrijvingen : KLIK HIER

"Er zijn geen stoute kinderen dit jaar"

  DX22708

Opluchting woensdagavond in het Begijnhofstadion. Sinterklaas kwam immers vertellen dat er geen stoute kinderen waren dit jaar. En dus kregen onze U6, U7, U8 en U9 heel wat lekkers en een cadeautje. Daarnaast had de Sint nog goede raad voor de voetbalsterren van de toekomst: "Luister altijd goed naar de trainer en doe jullie best."

Lees meer...

Toekomstige RED FLAMES op Begijnhof tegen U14IP Tempo Overijse

Ze noemen de Yellow Flames en zijn de jeugdlichting die wordt klaargestoomd voor de toekomstige Belgian Red Flames.  Deze Yellow Flames worden opgeleid in het internaat van Topsportschool Campus  Redingenhof in Leuven en spelen hun competitiewedstrijden in een U14 Interprovinciale reeks waardoor ze dit seizoen ook in Overijse te zien zijn. De eerste wedstrijd was op 21 september, morgen donderdag 16 november is er de tweede wedstrijd. De aftrap wordt gegeven om 18u30 in het Begijnhofstadion. Een unieke gelegenheid om deze talenten aan het werk te zien. Iedereen is welkom en de toegang is GRATIS !

safe image

sportersbelevenmeer

youtubelogo

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Nieuwsbrief

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.