coorevits-rosier staand kleur baseline recordlipsius Star Casino Bergierskl arenafoot TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

U13 IP winnen toernooi in Geel

Tornooi Geel

Op 17 april ll hebben onze U13 IP deelgenomen aan het toernooi van ASV Geel 11 tegen 11. En met succes. Onze jongens deden het schitteren en wonnen het toernooi door ondermeer organisator Geel en Sporting Hasselt uit te schakelen, die al een heel seizoen 11 tegen 11 spelen.

Lees meer...

IP U14 voor tweede maal kampioen

U14IP

Onze IP U14 heeft er een mooi seizoen opzitten. Afgelopen weekend werd de 2de titel gevierd dit seizoen na een knappe 5-3 winst tegen Groot Dilbeek.

Een dikke proficiat vanwege de trainserstaf aan alle spelers en dank aan ouders en supporters voor de steun!

"Wie is het slimste team van Tempo" kwis op 28 april 2017

keep calm its quiz time 47

Na "de slimste mens ter wereld" en de "slimste gemeente" gaan we nu ook  bij Tempo op zoek naar "het slimste team".  Het jeugdbestuur organiseert op 28 april a.s. een algemene kenniskwis voor teams bestaande uit maximaal 4 personen. Deelnameprijs bedraagt 10€/team.

Lees meer...

Werken en omleidingen in Maleizen/Overijse

Vanaf 6 maart worden er werken uitgevoerd op de Terhulpensesteenweg in Maleizen. De reiweg zal er gedurende 5 weken volledig afgesloten worden. Dit kan gevolgen hebben voorwie vanuit Terulpen of Hoeilaart/Bakenbos onze velden van Hagaard willen bereiken. Meer informatie over de werken en omleidingen kan u vinden op de website van de gemeente Overijse via deze link: http://www.overijse.be/nl/road_works/200//wegenwerken-terhulpensesteenweg.html

 

Eric Gielens sportief directeur jeugdopleiding

Met het oog op een verdere kwalitatieve uitbouw van de jeugdopleiding van Tempo Overijse  wordt de sportieve cel verder uitgebreid en wordt een nieuw duidelijk organigram ingevoerd.  Dit moet toelaten om de puur administratieve en algemene zaken beter te scheiden van de sportieve. In dit kader werd Eric Gielens, tot voor kort Hoofd Jeugdscouting bij Tempo Overijse, met onmiddellijke ingang aangesteld tot Sportief Directeur Jeugdopleiding.

Lees meer...

Blanco Architecten steunt jeugdwerking Tempo Overijse

dhh3 12 16TempoOverijseTienen 0007

Voor het 4e jaar op rij zorgde Blanco Architecten voor nieuwe winterjassen voor de trainers en begeleiders van de jeugdploegen. Bernard Lefever en Vincent Van Den Broecke, de zaakvoerders van Blanco Architecten, kwamenpersoonlijk bij aanvang van de thuiswedstrijd van onze eerst ploeg de vesten overhandigen.  Deze wintervesten zorgen niet alleen voor bescherming tegen de gure wintertoestanden maar ook voor uniformiteit en uitstraling voor de staff van de jeugdwerking van Tempo Overijse. 

Jeugdfoto's in de kijker

0611_op_Duffelkl
dhh28-08-16P4TempoOverijseVossem-0109
dhh29-10-16TempoOverijseHoogstraten-0676
Reserven
RU10A
RU10B
RU11A
RU11B
RU13
RU15
RU17
U6
U7
U8A
U8B
U8Volledig
U9A
U9B
U10IP
U11IP
U12IP
U13IP
U14IP
U15IP
U16IP
U17IP
U19IP

Affiche 2017kl

zomerstage2

Tempo Overijse op Instagram

Tempozoekttalent

Nieuwsbrief

FootPASS2014 4STER

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.