coorevits-rosier staand kleur baseline recordlipsius Star Casino Bergierskl arenafoot TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

"Er zijn geen stoute kinderen dit jaar"

  DX22708

Opluchting woensdagavond in het Begijnhofstadion. Sinterklaas kwam immers vertellen dat er geen stoute kinderen waren dit jaar. En dus kregen onze U6, U7, U8 en U9 heel wat lekkers en een cadeautje. Daarnaast had de Sint nog goede raad voor de voetbalsterren van de toekomst: "Luister altijd goed naar de trainer en doe jullie best."

Lees meer...

Toekomstige RED FLAMES op Begijnhof tegen U14IP Tempo Overijse

Ze noemen de Yellow Flames en zijn de jeugdlichting die wordt klaargestoomd voor de toekomstige Belgian Red Flames.  Deze Yellow Flames worden opgeleid in het internaat van Topsportschool Campus  Redingenhof in Leuven en spelen hun competitiewedstrijden in een U14 Interprovinciale reeks waardoor ze dit seizoen ook in Overijse te zien zijn. De eerste wedstrijd was op 21 september, morgen donderdag 16 november is er de tweede wedstrijd. De aftrap wordt gegeven om 18u30 in het Begijnhofstadion. Een unieke gelegenheid om deze talenten aan het werk te zien. Iedereen is welkom en de toegang is GRATIS !

OPGELET: Wegenwerken op 11 september

Op maandag 11 september worden er wegenwerken uitgevoerd op een deel van de Terhulpsensesteenweg. Hierdoor is ons Jeugdcomplex Hagaard moeilijk bereikbaar. Alle info is terug te vinden op :

http://www.overijse.be/nl/press/1034/wegenwerken-aan-de-terhulpensesteenweg.html

 

Veldbezetting jeugd + belangrijke info voor de ouders

Onze jeugdploegen zijn ondertussen ook al aan de trainingen begonnen en begin september is er de start van de competitie.

Voor de veldbezetting van de trainingen en belangrijke info : klik hier

U15R knap derde in Kessel-Lo

image1

Onze U15R hebben afgelopen weekend een knap toernooi gespeeld in Kessel-Lo. Op 16 ploegen werden onze jongens derde.

Lees meer...

Arno (U14IP) verliest ongelijke strijd tegen kanker

Arno

Arno (1e links boven) samen met zijn ploegmaats na het toernooi van Dessel Sport in augustus 2016.

Tempo Overijse is in rouw.  Afgelopen weekend overleed de dertienjarige Arno Lannoo, speler van U14 IP, na een moedige maar ongelijke strijd tegen een complexe hersentumor.

Lees meer...

SportVlaanderen

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Nieuwsbrief

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.