coorevits-rosier staand kleur baseline recordlipsius Star Casino Bergierskl arenafoot TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

U17IP neemt vliegende start

 1DX2133

Onze interprovinciale U17 zijn het seizoen goed begonnen. In de eerste wedstrijd werd de kampioen van vorig seizoen, Rode-Den Hoek, met 5-1 verslagen. In de tweede wedstrijd ging Bierbeek voor de bijl met 0-5 forfaitcijfers en vorig weekend waren onze jongens veel te sterk voor KSKL Ternat. Het werd maar liefst 12-1 na 80 minuten wedstrijd.

Komend weekend trekken onze U17IP nar Diegem, een tegenstander van een zwaarder kaliber. Aftrap in Diegem op zaterdag 24/9 om 13u15.

safe image

sportersbelevenmeer

Zomerstage

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Nieuwsbrief

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.