coorevits-rosier staand kleur baseline recordlipsius Star Casino Bergierskl arenafoot TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Mosselfestijn voor de jeugd van Tempo Overijse

mosselpot

Op zaterdagavond 22 oktober vanaf 17 uur en op zondagmiddag 23 oktober vanaf 11.30 uur kan u op het Begijnhofstadion terecht voor het traditioneel mosselfestijn van Tempo Overijse ten voordele van de jeugdwerking.

Er staan uiteraard de alom geprezen Jumbo Mosselen met knapperige frietjes op het menu, maar u kan ook kiezen voor huisbereide Kip met aangepaste sausen.

De opbrengst van dit feest zal integraal worden aangewend voor extra investeringen in onze jeugd. Zowel inzake infrastructuur als materiaal en begeleiding van onze jeugd willen we nog verdere stappen zetten om onze werking te optimaliseren. Uw deelname aan ons Mosselfestijn zal ons helpen om de sportieve toekomst van onze jeugdspelers te verzekeren.  Iedereen van harte welkom op 22 en 23 oktober in de business seats en de kantine van het Begijnhofstadion.

safe image

sportersbelevenmeer

Zomerstage

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Nieuwsbrief

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.