coorevits-rosier staand kleur baseline recordlipsius Star Casino Bergierskl arenafoot TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

P4 winnen bij Peutie

dhh28 08 16P4TempoOverijseVossem 0109

Ook onze P4 heeft een kanppe overwinning geboekt dit weekend. Het versloeg Peutie met 1-4. Dries Charlier opende al na 5 minuten de score. Pas in de tweede helft liep Tempo verder uit. Nils Quintelier zette in minuut 72 een penalty om. Peutie scoorde nog de aansluitingstreffer, maar 10 minuten van het einde kreeg Tempo een tweede strafschop. Opnieuw werd deze omgezet door Quintelier. In het slot legde Arno Dehertog de verdiende 1-4 eindcijfers vast. 

safe image

sportersbelevenmeer

Zomerstage

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Nieuwsbrief

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.