coorevits-rosier staand kleur baseline recordlipsius Star Casino Bergierskl arenafoot TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Blanco Architecten steunt jeugdwerking Tempo Overijse

dhh3 12 16TempoOverijseTienen 0007

Voor het 4e jaar op rij zorgde Blanco Architecten voor nieuwe winterjassen voor de trainers en begeleiders van de jeugdploegen. Bernard Lefever en Vincent Van Den Broecke, de zaakvoerders van Blanco Architecten, kwamenpersoonlijk bij aanvang van de thuiswedstrijd van onze eerst ploeg de vesten overhandigen.  Deze wintervesten zorgen niet alleen voor bescherming tegen de gure wintertoestanden maar ook voor uniformiteit en uitstraling voor de staff van de jeugdwerking van Tempo Overijse. 

safe image

sportersbelevenmeer

Zomerstage

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Nieuwsbrief

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.