coorevits-rosier staand kleur baseline recordlipsius Star Casino Bergierskl arenafoot TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Eric Gielens sportief directeur jeugdopleiding

Met het oog op een verdere kwalitatieve uitbouw van de jeugdopleiding van Tempo Overijse  wordt de sportieve cel verder uitgebreid en wordt een nieuw duidelijk organigram ingevoerd.  Dit moet toelaten om de puur administratieve en algemene zaken beter te scheiden van de sportieve. In dit kader werd Eric Gielens, tot voor kort Hoofd Jeugdscouting bij Tempo Overijse, met onmiddellijke ingang aangesteld tot Sportief Directeur Jeugdopleiding.

Paul Mees (Technisch Manager U13 - U19) en Eddy Stuckens (Technisch Manager U6 - U12) blijven verantwoordelijk voor de dagelijkse sportieve werking van de bovenbouw en de onderbouw.  De sportieve cel bestaat verder uit Alan Pauwels (Algemeen Directeur Jeugdopleiding) en Ronny Nedergedaelt (Management Assistent Jeugdopleiding). 

Eric, die ook houder is van een UEFA B diploma en die jarenlang trainer was bij ondermeer Oud-Heverlee Leuven, Tempo Overijse en Woluwe-Zaventem, stelt zich in de eerste plaats tot doel om de begeleiding van trainers en jeugspelers blijvend te optimaliseren, te zorgen voor een verdere doorstroming van eigen talent en om Tempo Overijse verder uit te bouwen tot dé referentieclub in Vlaams Brabant op het vlak van jeugdopleiding.  

Jeugdfoto's in de kijker

0611_op_Duffelkl
dhh28-08-16P4TempoOverijseVossem-0109
dhh29-10-16TempoOverijseHoogstraten-0676
Reserven
RU10A
RU10B
RU11A
RU11B
RU13
RU15
RU17
U6
U7
U8A
U8B
U8Volledig
U9A
U9B
U10IP
U11IP
U12IP
U13IP
U14IP
U15IP
U16IP
U17IP
U19IP

barbecueP4

Paasstage2017

Tempo Overijse op Instagram

Tempozoekttalent

Nieuwsbrief

FootPASS2014 4STER

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.