coorevits-rosier staand kleur baseline recordlipsius Star Casino Bergierskl arenafoot TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

"Wie is het slimste team van Tempo" kwis op 28 april 2017

keep calm its quiz time 47

Na "de slimste mens ter wereld" en de "slimste gemeente" gaan we nu ook  bij Tempo op zoek naar "het slimste team".  Het jeugdbestuur organiseert op 28 april a.s. een algemene kenniskwis voor teams bestaande uit maximaal 4 personen. Deelnameprijs bedraagt 10€/team.

De kwisavond start om 20.30u en vindt plaats in de jeugdkantine op het Hagaardcomplex.  Elke deelnemer ontvangt een prijs.   Voor het winnende team is er een diner voor 4 personen in de seats van Tempo. Schrijf zo snel mogelijk uw team in via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . En om u helemaal te overtuigen om deel te nemen: de muziekvragen zullen live gebracht worden...  U kwist toch ook mee?!

Er wordt ook een speciale prijs geschonken door Omega (4 eclusieve badjassen) die zal verloot worden de avond zelf onder de deelnemende ploegen.

safe image

sportersbelevenmeer

Zomerstage

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Nieuwsbrief

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.