coorevits-rosier staand kleur baseline recordlipsius Star Casino Bergierskl arenafoot TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

U13 IP winnen toernooi in Geel

Tornooi Geel

Op 17 april ll hebben onze U13 IP deelgenomen aan het toernooi van ASV Geel 11 tegen 11. En met succes. Onze jongens deden het schitteren en wonnen het toernooi door ondermeer organisator Geel en Sporting Hasselt uit te schakelen, die al een heel seizoen 11 tegen 11 spelen.

Het was een prachtige en perfecte organisatie met dank aan coaches, hevige supporters en onze gids voor een dag van ASV Geel, Jan.

En vooral onze jongens die nu weten dat ze zich kunnen meten met elite uit eerste amateur. Geloof in jezelf en beseffen al die trainingsarbeid toe leiden kan : dagen zoals deze !!!!

Fier op jullie, allemaal en een voor een.

safe image

sportersbelevenmeer

Zomerstage

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Nieuwsbrief

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.