coorevits-rosier staand kleur baseline Star Casino Bergierskl TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Arno (U14IP) verliest ongelijke strijd tegen kanker

Arno

Arno (1e links boven) samen met zijn ploegmaats na het toernooi van Dessel Sport in augustus 2016.

Tempo Overijse is in rouw.  Afgelopen weekend overleed de dertienjarige Arno Lannoo, speler van U14 IP, na een moedige maar ongelijke strijd tegen een complexe hersentumor.

Arno zette zijn eerste voetbalstapjes bij de buren van VK Rode, waar zijn talent al snel opviel bij de scouts van OHL.  Na een aantal jaren bij OHL besloot Arno vorige zomer de overstap te maken naar Tempo Overijse om zijn voetbalopleiding verder te zetten.  Eind augustus volgde echter het verschrikkelijke nieuws dat Arno leed aan een hersentumor.  Tijdens zijn moedige strijd kreeg Arno de warme steun van zijn nieuwe ploegmaatjes en trainers die ondermeer een estafette-marathon organiseerden. 

Ter nagedachtenis van Arno en om de steun van de hele Tempo-familie te betuigen aan de familie en vrienden van Arno, zal dit weekend bij de oefenwedstrijden van onze jeugdelftallen tegen RCS Braine en de bekerwedstrijd van het eerste elftal tegen Vlijtingen één minuut stilte in acht genomen worden. 

Wie de strijd tegen kanker financieel verder wil ondersteunen, kan - net als Tempo Overijse - een gift storten op rekeningnummer BE45 7340 1941 7789 met vermelding ECE-FOKKF1-V5020-Arno voor Kinderkankerfonds Leuven.

Tempo Overijse wenst de ouders Jesse en Sabine , zus Louise en alle naasten van Arno heel veel sterkte bij dit enorme verlies.

safe image

sportersbelevenmeer

youtubelogo

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Nieuwsbrief

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.