coorevits-rosier staand kleur baseline Star Casino Bergierskl TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

U15R knap derde in Kessel-Lo

image1

Onze U15R hebben afgelopen weekend een knap toernooi gespeeld in Kessel-Lo. Op 16 ploegen werden onze jongens derde.

image2De jongens van coach Robert wonnen hun groep zonder ook maar één tegendoelpunt. Daarna wachtte het sterke Betekom om te bepalen wie naar de finale mocht. Tempo had het openingskwartier van die wedstrijd in handen, maar door een foutje in de verdediging was het Betekom dat kon scoren. Het geluk was niet aan de zijde van onze U15R en dus werd het de kleine finale tegen Sterrebeek.

Coach Robert Pfau krikte zijn spelers nog eens op voor de laatste 20 minuten van het toernooi. En dat loonde ook, de kleine finale werd met 1-0 gewonnen na een sterke partij.

Proficiat aan de team en aan zijn trainer Robert!

safe image

sportersbelevenmeer

youtubelogo

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Nieuwsbrief

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.