coorevits-rosier staand kleur baseline Star Casino Bergierskl TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Toekomstige RED FLAMES op Begijnhof tegen U14IP Tempo Overijse

Ze noemen de Yellow Flames en zijn de jeugdlichting die wordt klaargestoomd voor de toekomstige Belgian Red Flames.  Deze Yellow Flames worden opgeleid in het internaat van Topsportschool Campus  Redingenhof in Leuven en spelen hun competitiewedstrijden in een U14 Interprovinciale reeks waardoor ze dit seizoen ook in Overijse te zien zijn. De eerste wedstrijd was op 21 september, morgen donderdag 16 november is er de tweede wedstrijd. De aftrap wordt gegeven om 18u30 in het Begijnhofstadion. Een unieke gelegenheid om deze talenten aan het werk te zien. Iedereen is welkom en de toegang is GRATIS !

safe image

sportersbelevenmeer

youtubelogo

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Nieuwsbrief

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.