Generated with MOOJ Proforms Version 1.5

VZW Tempo Overijse organiseert van maandag 9/4 tot en met vrijdag 13/4/2018, de tweede week van het Paasverlof, een voetbalstage voor kinderen geboren van 2004 tot en met 2012.  Deze 5-daagse stage met professionele omkadering door gediplomeerde trainers gaat door op het jeugdcomplex Hagaard, Bredestraat in Overijse..De sportbegeleiding loopt elke dag van 9 uur tot 16 uur, maar er is opvang voorzien van 8 uur tot 17 uur.

De inschrijvingsprijs bedraagt € 150 en omvat :

  • Een gespecialiseerd voetbalonderricht volgens leeftijdscategorie
  • Begeleide nevenactiviteiten door ervaren monitoren
  • Verzekering, bal en groepsfoto van alle deelnemende kinderen
  • Warme tas soep voor bij het van thuis meegebrachte lunchpakket
  • Gezonde versnaperingen en water tijdens de pauzes
  • Vieruurtje
  • Fiscaal attest en diploma op het einde van de stage

Voor het 2e kind en volgende van hetzelfde gezin betaal je € 130.

Voor kinderen tot 12 jaar geldt ook de fiscale aftrek voor kinderopvang en ook de meeste ziekenfondsen voorzien een tegemoetkoming in de inschrijvingsprijs.

De kinderen worden ingedeeld in kleine homogene groepen met een eigen trainer en hulptrainer. Om organisatorische redenen wordt het aantal inschrijvingen wel beperkt.

Een goede raad : Wacht dus niet te lang voor je beslist deel te nemen.

De inschrijving is pas definitief na storting van het inschrijvingsgeld op het rekeningnummer IBAN : BE19 6524 8149 1312 (BIC : HBKABE22) met vermelding : Paasstage Tempo 2018,  naam, voornaam en de geboortedatum van de speler.

*Vereiste informatie.
Voornaam *
Naam *
Club *
Geboortedatum *
Postcode + Plaats *
E-mail *
Telefoon *
Opmerkingen

SportVlaanderen

Paasstage2018

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Nieuwsbrief

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.