coorevits-rosier staand kleur baseline recordlipsius Star Casino Bergierskl arenafoot TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Kern

Kern Nationale Reserven

NationaleBeloften

 

Boven vLnR: Didier Demesmaeker (trainer) Jannes Nicodème, Maxime Vanacker, Youssef Mastour, William Still, Anthony Ingenito, Michèle Claes (teammanager)

Beneden vLnR: Zakaria Chaabi, Rodrigo Kapinga Kabamba, Abdelkarim Houti, Maxime Evrard, Maxence de Thier, Goéric Huybrechts, Dimitri Verbeeren

afwezig: Didier Moembo Charles, Kenneth Polfliet, Robin Engelen 

Nationale Reserven

SportVlaanderen

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.