coorevits-rosier staand kleur baseline recordlipsius Star Casino Bergierskl arenafoot TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Nieuws

Delorge: "Ons geen tweede keer laten vangen"

dhh1 04 17TempoOverijseCappellen 0125

Tempo Overijse trekt morgen naar Wijgmaal, de ploeg van ex-coach Bart Vanhoudt. De derby was in het verleden altijd een geladen wedstrijd en dat zal zondag niet anders zijn.

Beide coaches zullen gebrand zijn op de overwinning, al wil men dat in Overijse vooral om de 1-3 nederlaag uit de heenronde uit te wissen. Coach Ewen Verheyden laat alvast niet in zijn kaarten kijken. "Het zal moeilijk worden om het blok van Wijgmaal te ontwrichten. Maar als we spelen zoals in de eerste helft tegen Cappellen dan moet er wel wat inzitten. Wijgmaal zal zich ook niet ingraven zoals Cappellen, dat ligt immers niet in hun aard. Daar moeten we van kunnen profiteren en gebruik maken van de ruimte die er zal komen. Uiteraard wil ik de wedstrijd winnen. De heenwedstrijd won Wijgmaal verdiend en daar hebben wij niets tegenover kunnen stellen. Aan ons nu om te bewijzen dat we in deze reeks minstens de evenknie zijn van Wijgmaal."

Dimitri Delorge treedt zijn coach bij. "We hebben ons toen laten vangen en dat mag geen tweede keer gebeuren. Een wedstrijd tegen Wijgmaal is altijd wel iets speciaal. We hebben een paar spelers die er een verleden hebben en ikzelf ken nog spelers vanuit mijn tijd bij Sterrebeek. En er is natuurlijk ook hun coach Bart Vanhoudt die altijd wel een plannetje klaar heeft als hij tegen Overijse moet spelen. Voor en na de match zijn we vrienden, maar dat zal zondag op het veld zeker niet het geval zijn", lacht Delorge.
"Ons seizoen was niet goed, maar we hebben nog drie wedstrijden om er toch nog een mooi einde van te maken. Cijfermatig zouden we nog één puntje nodig moeten hebben om ons te redden, indien Grimbergen 9 op 9 pakt. Ik denk niet dat dat zal gebeuren en dus mogen we er vanuit gaan dat we gered zijn. De coach heeft al meteen na Cappellen laten verstaan dat hij de wedsrijd graag zou willen winnen. Daar zullen de dan ook alles voor moeten doen.
Met een paar overwinningen meer kruipen we trouwens naar de top zes toe. Dus waarom zouden we dat niet proberen om ons grijs seizoen toch nog wat kleur te geven?"

Bron: Het Laatste Nieuws - Hans Deveuster

Kalender 2de Amateurs B

Competitie '17-'18

 Begijnhofstadion Overijse Datum za, 13 jan 2018 Beginn 20:00
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
KOSC Wijgmaal
KOSC Wijgmaal
3:1

Datum za, 20 jan 2018 Beginn 20:00
K. Sporting Hasselt
K. Sporting Hasselt
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
-:-

 Begijnhofstadion Overijse Datum za, 27 jan 2018 Beginn 20:00
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
KVK Tienen
KVK Tienen
-:-

Stand 2de Amateurs B

# Team M P
1 Thes Sport 17 33
2 Spouwen-Mopertingen 17 32
3 KVV Vosselaar 17 29
4 K Bocholter VV 17 28
5 RC Hades 17 27
6 KOSC Wijgmaal 17 26
7 KFC Duffel 17 26
8 SC City Pirates 17 24
9 R. Cappellen FC 17 23
10 TEMPO Overijse 17 23
11 KFC Zwarte Leeuw 17 20
12 K. Sporting Hasselt 17 19
13 KVK Tienen 17 17
14 FC Turnhout 17 17
15 Hoogstraten VV 17 16
16 KFC Sint-Lenaarts 17 12

SportVlaanderen

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.