coorevits-rosier staand kleur baseline recordlipsius Star Casino Bergierskl arenafoot TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Nieuws

Delorge: "Ons geen tweede keer laten vangen"

dhh1 04 17TempoOverijseCappellen 0125

Tempo Overijse trekt morgen naar Wijgmaal, de ploeg van ex-coach Bart Vanhoudt. De derby was in het verleden altijd een geladen wedstrijd en dat zal zondag niet anders zijn.

Beide coaches zullen gebrand zijn op de overwinning, al wil men dat in Overijse vooral om de 1-3 nederlaag uit de heenronde uit te wissen. Coach Ewen Verheyden laat alvast niet in zijn kaarten kijken. "Het zal moeilijk worden om het blok van Wijgmaal te ontwrichten. Maar als we spelen zoals in de eerste helft tegen Cappellen dan moet er wel wat inzitten. Wijgmaal zal zich ook niet ingraven zoals Cappellen, dat ligt immers niet in hun aard. Daar moeten we van kunnen profiteren en gebruik maken van de ruimte die er zal komen. Uiteraard wil ik de wedstrijd winnen. De heenwedstrijd won Wijgmaal verdiend en daar hebben wij niets tegenover kunnen stellen. Aan ons nu om te bewijzen dat we in deze reeks minstens de evenknie zijn van Wijgmaal."

Dimitri Delorge treedt zijn coach bij. "We hebben ons toen laten vangen en dat mag geen tweede keer gebeuren. Een wedstrijd tegen Wijgmaal is altijd wel iets speciaal. We hebben een paar spelers die er een verleden hebben en ikzelf ken nog spelers vanuit mijn tijd bij Sterrebeek. En er is natuurlijk ook hun coach Bart Vanhoudt die altijd wel een plannetje klaar heeft als hij tegen Overijse moet spelen. Voor en na de match zijn we vrienden, maar dat zal zondag op het veld zeker niet het geval zijn", lacht Delorge.
"Ons seizoen was niet goed, maar we hebben nog drie wedstrijden om er toch nog een mooi einde van te maken. Cijfermatig zouden we nog één puntje nodig moeten hebben om ons te redden, indien Grimbergen 9 op 9 pakt. Ik denk niet dat dat zal gebeuren en dus mogen we er vanuit gaan dat we gered zijn. De coach heeft al meteen na Cappellen laten verstaan dat hij de wedsrijd graag zou willen winnen. Daar zullen de dan ook alles voor moeten doen.
Met een paar overwinningen meer kruipen we trouwens naar de top zes toe. Dus waarom zouden we dat niet proberen om ons grijs seizoen toch nog wat kleur te geven?"

Bron: Het Laatste Nieuws - Hans Deveuster

Kalender 2de Amateurs B

Competitie '17-'18

Datum zo, 18 mrt 2018 Beginn 15:00
Spouwen-Mopertingen
Spouwen-Mopertingen
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
2:1

 Begijnhofstadion Overijse Datum za, 24 mrt 2018 Beginn 20:00
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
RC Hades
RC Hades
-:-

Datum zo, 08 apr 2018 Beginn 15:00
KFC Duffel
KFC Duffel
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
-:-

Stand 2de Amateurs B

# Team M P
1 Thes Sport 25 52
2 K Bocholter VV 25 48
3 Spouwen-Mopertingen 25 47
4 KOSC Wijgmaal 25 39
5 TEMPO Overijse 25 38
6 R. Cappellen FC 25 37
7 SC City Pirates 24 37
8 RC Hades 25 36
9 KVV Vosselaar 24 36
10 K. Sporting Hasselt 25 31
11 KFC Duffel 25 30
12 FC Turnhout 25 29
13 KFC Zwarte Leeuw 25 26
14 Hoogstraten VV 25 24
15 KVK Tienen 25 22
16 KFC Sint-Lenaarts 25 16

sportersbelevenmeer

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.