coorevits-rosier staand kleur baseline recordlipsius Star Casino Bergierskl arenafoot TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Nieuws

Delorge: "Ons geen tweede keer laten vangen"

dhh1 04 17TempoOverijseCappellen 0125

Tempo Overijse trekt morgen naar Wijgmaal, de ploeg van ex-coach Bart Vanhoudt. De derby was in het verleden altijd een geladen wedstrijd en dat zal zondag niet anders zijn.

Beide coaches zullen gebrand zijn op de overwinning, al wil men dat in Overijse vooral om de 1-3 nederlaag uit de heenronde uit te wissen. Coach Ewen Verheyden laat alvast niet in zijn kaarten kijken. "Het zal moeilijk worden om het blok van Wijgmaal te ontwrichten. Maar als we spelen zoals in de eerste helft tegen Cappellen dan moet er wel wat inzitten. Wijgmaal zal zich ook niet ingraven zoals Cappellen, dat ligt immers niet in hun aard. Daar moeten we van kunnen profiteren en gebruik maken van de ruimte die er zal komen. Uiteraard wil ik de wedstrijd winnen. De heenwedstrijd won Wijgmaal verdiend en daar hebben wij niets tegenover kunnen stellen. Aan ons nu om te bewijzen dat we in deze reeks minstens de evenknie zijn van Wijgmaal."

Dimitri Delorge treedt zijn coach bij. "We hebben ons toen laten vangen en dat mag geen tweede keer gebeuren. Een wedstrijd tegen Wijgmaal is altijd wel iets speciaal. We hebben een paar spelers die er een verleden hebben en ikzelf ken nog spelers vanuit mijn tijd bij Sterrebeek. En er is natuurlijk ook hun coach Bart Vanhoudt die altijd wel een plannetje klaar heeft als hij tegen Overijse moet spelen. Voor en na de match zijn we vrienden, maar dat zal zondag op het veld zeker niet het geval zijn", lacht Delorge.
"Ons seizoen was niet goed, maar we hebben nog drie wedstrijden om er toch nog een mooi einde van te maken. Cijfermatig zouden we nog één puntje nodig moeten hebben om ons te redden, indien Grimbergen 9 op 9 pakt. Ik denk niet dat dat zal gebeuren en dus mogen we er vanuit gaan dat we gered zijn. De coach heeft al meteen na Cappellen laten verstaan dat hij de wedsrijd graag zou willen winnen. Daar zullen de dan ook alles voor moeten doen.
Met een paar overwinningen meer kruipen we trouwens naar de top zes toe. Dus waarom zouden we dat niet proberen om ons grijs seizoen toch nog wat kleur te geven?"

Bron: Het Laatste Nieuws - Hans Deveuster

Stand 2de Amateurs B

# Team M P
1 Thes Sport 30 65
2 K Bocholter VV 30 57
3 Spouwen-Mopertingen 30 52
4 SC City Pirates 30 47
5 KOSC Wijgmaal 30 46
6 KVV Vosselaar 30 44
7 RC Hades 30 43
8 TEMPO Overijse 30 41
9 R. Cappellen FC 30 41
10 KFC Duffel 30 40
11 FC Turnhout 30 37
12 Hoogstraten VV 30 36
13 K. Sporting Hasselt 30 35
14 KFC Zwarte Leeuw 30 30
15 KVK Tienen 30 28
16 KFC Sint-Lenaarts 30 22

safe image

sportersbelevenmeer

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.