coorevits-rosier staand kleur baseline recordlipsius Star Casino Bergierskl arenafoot TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Nieuws

Stefano Delogu loodst Tempo naar verdiende zege

dhh5 08 17TempoNamur 0613

Onze eerste ploeg heeft de eerste grote test goed doorstaan. In de eerste wedstrijd met inzet werd vrij vlot de maat genomen van het stugge UR Namur en bekert de ploeg van coach Verheyden een ronde verder. De gehoopte revanche tegen Sint-Niklaas komt er echter niet en dus wordt Vlijtingen de volgende tegenstander in het Begijnhofstadion.

dhh5 08 17TempoNamur 0878Overijse begon als een wervelwind aan haar bekercampagne en kwam al na drie minuten op voorsprong. Maar daarna sputterde de aanvalsmachine een beetje en slaagde men er, ondanks de vele kansen, niet in om de score te verdubbelen. "We hadden het inderdaad vroeger moeten afwerken", was Kevin Spreutels achteraf eerlijk. "We missen nog wat scherpte voor doel, maar het belangrijkste was winnen. We hebben bij momenten ook goed voetbal op de mat gelegd, maar het kan nog beter. Dat is ook vrij normaal zo vroeg in de voorbereiding. Niemand heeft al een volledige wedstrijd gespeeld, dus is het normaal dat we allemaal nog wat ritme moeten opdoen. We kunnen wedstrijden zoals deze goed gebruiken en het is daarom belangrijk dat we verder kunnen bekeren. We hadden gehoopt op Sint-Niklaas, maar het is nu Vlijtingen geworden. Dat veranderd niks, ook dan willen we winnen."

Het Begijnhofstadion lijkt er ook een nieuwe publiekslieveling bij te hebben. Bij zijn vervanging kreeg nieuwkomer Stefano Delogu een staande ovatie van vriend en vijand. De flankaanvaller was 75 minuten lang een gesel voor de bezoekers. Hij werkte de ziel uit zijn lijf en liet mooie dingen zien. En dat weet het druivenpubliek wel te appreciëren. "Ik heb gewoon gedaan wat de coach vroeg", zei Stefano achteraf. "Het was absoluut noodzaak om door te gaan in de beker en dat hebben we ook gerealiseerd. Ik denk wel dat ik een goede match heb gespeeld. Ik heb de laatste weken wat moeilijkheden gekend, maar ik begin me goed te voelen in Overijse en dat zet zich ook door op het veld. De competitiestart is nog veraf, maar we blijven verder werken. We moeten met de ploeg nu proberen om het overwicht dat we hebben ook om te zetten in doelpunten en de kansen die we krijgen beter afwerken."

Kalender 2de Amateurs B

Competitie '17-'18

Datum zo, 18 mrt 2018 Beginn 15:00
Spouwen-Mopertingen
Spouwen-Mopertingen
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
-:-

 Begijnhofstadion Overijse Datum za, 24 mrt 2018 Beginn 20:00
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
RC Hades
RC Hades
-:-

Datum zo, 08 apr 2018 Beginn 15:00
KFC Duffel
KFC Duffel
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
-:-

Stand 2de Amateurs B

# Team M P
1 Thes Sport 24 51
2 K Bocholter VV 24 45
3 Spouwen-Mopertingen 24 44
4 TEMPO Overijse 24 38
5 SC City Pirates 24 37
6 RC Hades 24 36
7 KOSC Wijgmaal 24 36
8 R. Cappellen FC 24 36
9 KVV Vosselaar 24 36
10 K. Sporting Hasselt 24 31
11 FC Turnhout 24 29
12 KFC Duffel 24 27
13 KFC Zwarte Leeuw 24 23
14 KVK Tienen 24 22
15 Hoogstraten VV 24 21
16 KFC Sint-Lenaarts 24 16

sportersbelevenmeer

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.