coorevits-rosier staand kleur baseline Star Casino Bergierskl TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Nieuws

Ewen Verheyden: "Zoeken naar oplossingen"

dhh16 09 17TempoOverijseHasselt 0980

Het gaat niet goed met Tempo Overijse. Dat is het minste wat je kan zeggen. Vorig seizoen werd bestempeld als een kwakkelseizoen en dat wilde men dit jaar niet meer opnieuw meemaken. Maar na vier speeldagen lijkt het erop dat de Druivenjongens op dat elan doorgaan. De 3-0- nederlaag in Tienen mag dan wel overdreven zijn, het legt wel nog maar eens de mankementen van deze groep bloot: De nul niet kunnen houden en veel te veel kansen nodig hebben om een doelpunt te kunnen scoren. Coach Ewen Verheyden begint er zelfs wat moedeloos van te worden, maar zoekt naar oplossingen. "We waren drie wedstrijden de betere ploeg en creëerden meer kansen dan de tegenstander. Maar zondag speelden we gewoon niet goed tegen KVK Tienen", weet hij maar al te goed.

"De eerste kans die KVK Tienen kreeg was ook meteen raak. En daar hebben we maar weinig kunnen tegenover stellen nadien. Opnieuw blijkt dat we niet die intelligentie hebben om de nul te houden en een wedstrijd naar onze hand te zetten. Misschien moeten we het geweer dan maar eens van schouder veranderen en afstappen om zelf het spel te maken. Elke tegenstander die we al bekampt hebben, liet aan ons het initiatief en scoorde vanuit de omschakeling. Misschien moeten we ook maar eens gaan nadenken om hetzelfde te doen. Door steeds weer de deur open te zetten win je geen wedstrijden. We moeten slimmer worden en anders gaan voetballen. Het zou maar van weinig intelligentie getuigen als we dat niet zouden doen."

"Als ik kijk hoe we het in de voorbereiding deden, dan ben ik ervan overtuigd dat we dat moeten kunnen. Al zal dat natuurlijk consequenties hebben. Ik zal keuzes moeten maken bij het invullen van de ploeg. De komende weken keren er ook een paar spelers terug uit blessure en dat moet ons ook de kans geven om de ploeg wat te herschikken. Er zijn spelers die de afgelopen wedstrijden hun kansen hebben gekregen, maar met de terugkeer van een Beckers, Benazzi, Claes en Vander Elst kan ik naar andere oplossingen zoeken. Het is dan ook goed dat de concurrentie hierdoor opnieuw wat wordt aangewakkerd", besluit hij met een positieve noot. 

Croky Cup 2018

Oefenwedstrijden

Datum di, 14 aug 2018 Beginn 19:00
Thes Sport
Thes Sport
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
4:2

Datum zo, 19 aug 2018 Beginn 15:00
Francs Borains
Francs Borains
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
-:-

 Begijnhofstadion Overijse Datum di, 21 aug 2018 Beginn 19:30
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
KFC Houtvenne
KFC Houtvenne
-:-

Stand 2de Amateur A

# Team M P
1 Diegem Sport 0 0
1 Football Club Gullegem 0 0
1 KFC Eppegem 0 0
1 KFC Mandel United 0 0
1 KFC Sparta Petegem 0 0
1 KOSC Wijgmaal 0 0
1 KSC Dikkelvenne 0 0
1 KSK Ronse 0 0
1 KVK Westhoek 0 0
1 Olsa Brakel 0 0
1 Racing Club Gent 0 0
1 RC Harelbeke 0 0
1 SCT Menen 0 0
1 Sint-Eloois-Winkel Sport 0 0
1 SK Londerzeel 0 0
1 TEMPO Overijse 0 0

safe image

sportersbelevenmeer

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.