coorevits-rosier staand kleur baseline Star Casino Bergierskl TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Nieuws

Weynants verlost Overijse

dhh30 09 17TempoOverijseSintLenaarts 0284

Tempo Overijse heeft nog eens de drie punten thuis kunnen houden na winst tegen promovendus Sint-Lenaarts. Maurice Weynants scoorde net voor de rust de enige treffer in een draak van een wedstrijd.

Het was al snel duidelijk dat de Kempenaars niet naar Overijse waren afgezakt om te verliezen. Elke bal werd achteraan de tribunes ingekeild en dat was nefast voor het spelpeil van de wedstrijd. Nochtans had het na één minuut al prijs kunnen zijn voor de bezoekers nadat verdediger Hermans zijn eigen doelman bijna verschalkte. Overijse eiste nadien de bal op en probeerde vooral om met de lange bal het spitsenduo Wanyberg-Spreutels te bereiken. De eerste kans kwam er echter pas na een kwartier. Spreutels vond Vander Elst, die slim aflegde voor Delorge. Het schot van de middenvelder ging echter centimeters over.

Aan de overkant dribbelde Linkers zich een weg door de thuisverdediging. Taelemans zag het gevaar en greep tijdig in. De daarop volgende hoekschop werd door Linkers net naast gekopt. Overijse drukte door, maar geraakte niet door de bezoekende muur. Verder dan een paar afstandschoten kwam de thuisploeg niet. Net voor de rust kon de Overijse dan toch juichen. Na een zoveelste hoekschop viel de bal met een gelukje voor de voeten van Weynants. De aanvaller twijfelde niet en knalde het leer van dichtbij hoog in doel.

Na de koffie het zelfde spelbeeld. Overijse hield de controle over de wedstrijd en een onmondig Sint-Lenaarts kon de thuisdoelman amper bedreigen. Een vrije trap van Daas werd in twee tijden onschadelijk gemaakt door Verleysen. Overijse ging op zoek naar de 2-0, maar kansen van Vander Elst en Wanyberg leverden niets op.
Na een uur spelen leek de wedstrijd te kantelen. De bezoekers gooiden extra aanvallers in de strijd en Overijse trok zich meer en meer terug op eigen helft. De bezoekende aanvallen werden echter vakkundig in de kiem gesmoord door Taelemans en co. Al was het voor Overijse bibberen tot de slotseconde, echte kansen kreeg Sint-Lenaarts niet meer. Het leverde de Druivenjongens voor het eerst dit seizoen de drie punten op. De de storm kan nu ook even gaan liggen in het Begijnhofstadion.

Tempo Overijse: Verleysen, Michiels, Taelemans, Vleminckx, Vander Elst (69' Delogu), Wanyberg (78' Bergiers), Heyvaert, Delorge, Weynants (87' Verhaert), Hermans, Spreutels
Sint-Lenaarts: Vermeylen, Van de Brul, Verheyen, Van den Brandt (58' Sambe), Vertommen, Wall, Daas, Wouters, Hofmans (66' Van Trier), Gessner (70' Geladi), Linkers
Doelpunt: 44' Weynants (1-0)
Gele kaarten: Hermans, Delorge,Daas

Croky Cup 2018

Oefenwedstrijden

Datum di, 14 aug 2018 Beginn 19:00
Thes Sport
Thes Sport
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
4:2

Datum zo, 19 aug 2018 Beginn 15:00
Francs Borains
Francs Borains
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
-:-

 Begijnhofstadion Overijse Datum di, 21 aug 2018 Beginn 19:30
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
KFC Houtvenne
KFC Houtvenne
-:-

Stand 2de Amateur A

# Team M P
1 Diegem Sport 0 0
1 Football Club Gullegem 0 0
1 KFC Eppegem 0 0
1 KFC Mandel United 0 0
1 KFC Sparta Petegem 0 0
1 KOSC Wijgmaal 0 0
1 KSC Dikkelvenne 0 0
1 KSK Ronse 0 0
1 KVK Westhoek 0 0
1 Olsa Brakel 0 0
1 Racing Club Gent 0 0
1 RC Harelbeke 0 0
1 SCT Menen 0 0
1 Sint-Eloois-Winkel Sport 0 0
1 SK Londerzeel 0 0
1 TEMPO Overijse 0 0

safe image

sportersbelevenmeer

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.