coorevits-rosier staand kleur baseline Star Casino Bergierskl TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Nieuws

Taelemans: "Thuis de lijn doortrekken"

dhh18 11 17TempoOverijseDuffel 1999

Als de weergoden het toelaten ontvangt Tempo Overijse vanavond Hoogstraten, dat net één trapje lager staat in de rangschikking. Een wedstrijd tegen Hoogstraten stond de afgelopen seizoenen altijd garant voor veel doelpunten. Als het van kapitein Kevin Taelemans afhangt blijven de 3 punten zaterdag dan ook gewoon in het Begijnhofstadion.

"Het zal wederom niet gemakkelijk worden. Het veld lag er door de hevige regenval al vrij zwaar bij de afgelopen dagen en dat zal morgen niet anders zijn. Hoogstraten is een ploeg die ons wel ligt en waartegen we al mooie resultaten geboekt hebben. We spelen thuis en willen ook gewoon de lijn van de afgelopen weken doortrekken. Die wedstrijd morgen moeten we dus gewoon winnen", is Taelemans duidelijk.
"Het blijft ook allemaal zeer dicht op elkaar staan in de rangschikking. Iedere week is het uitkijken wat de andere ploegen gedaan hebben. Buiten Thes is er niet echt een ploeg die er bovenuit steekt en onderaan nemen ze ook regelmatig punten. Zaak is om de greep met de middenmoot niet te verliezen. Jammer dat we tegen Bocholt geen puntje hebben gepakt, want daar hadden we wel recht op vind ik. Het eerste uur was het wat moeilijk, want zij hadden zich goed aangepast aan ons spel en bij ons duurde het te lang vooraleer we tactisch bijstuurde. Dat is toch nog één van de werkpunten binnen onze ploeg vind ik persoonlijk. We zijn nog te weinig op de hoogte van de tegenstander, worden nog te weinig op voorhand gebriefd. Nu beginnen we wel aan de wedstrijd, spelen we ons spel en zien we wel hoe het verloopt. Volgens mijn persoonlijke menig zou dat nog beter kunnen en weten we vooraf de partij nog te weinig over de tactiek en speelwijze van de tegenstander. Nu goed, thuis moeten we altijd van onze eigen sterkte uitgaan en gewoon ons ding doen. Maar indien we op voorhand de nodige informatie krijgen, kunnen we een wedstrijd beter naar onze hand zetten en dan win je altijd de partij. Ik heb wel al ervaring genoeg om als verdediger te zien hoe ik mijn opponent moet aanpakken, maar iets meer info over de tegenstander zou niet slecht zijn voor de ploeg op dit niveau."

Kalender 2de Amateurs A

Competitie '18-'19

 Begijnhofstadion Overijse Datum za, 20 okt 2018 Beginn 20:00
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
Football Club Gullegem
Football Club Gullegem
-:-

Datum zo, 28 okt 2018 Beginn 15:00
SCT Menen
SCT Menen
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
-:-

 Begijnhofstadion Overijse Datum zo, 04 nov 2018 Beginn 15:00
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
Diegem Sport
Diegem Sport
-:-

Stand 2de Amateur A

# Team M P
1 KOSC Wijgmaal 7 15
2 KFC Mandel United 7 14
3 Sint-Eloois-Winkel Sport 7 13
4 KVK Westhoek 7 12
5 KFC Sparta Petegem 7 12
6 KSK Ronse 7 11
7 SCT Menen 7 11
8 TEMPO Overijse 7 10
9 KFC Eppegem 7 10
10 RC Harelbeke 7 9
11 Racing Club Gent 7 9
12 Football Club Gullegem 7 7
13 KSC Dikkelvenne 7 7
14 Diegem Sport 7 6
15 Olsa Brakel 7 6
16 SK Londerzeel 7 5

safe image

sportersbelevenmeer

youtubelogo

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.