coorevits-rosier staand kleur baseline recordlipsius Star Casino Bergierskl arenafoot TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Nieuws

Heyvaert: "Blij met zege en doelpunt"

dhh13 01 18TempoOverijseWijgmaal 0289

Jens Heyvaert moest voor de winterstop een paar wedstrijden op de bank toekijken, maar tegen Wijgmaal kreeg hij opnieuw zijn kans en bedankte met een schitterend doelpunt.

“De coach heeft een ganse week zitten piekeren wie hij nu op die linksback zou plaatsen. Hij heeft uiteindelijk voor Dimitri gekozen en ik mocht mijn vertrouwde plek op het middenveld terug innemen. We speelden daardoor opnieuw met 4 op het middenveld en dat was vooral de eerste 20 minuten een pluspunt. Ik kreeg enorm veel vrijheid van de tegenstander en kon daarvan ook profiteren en het tweede doelpunt scoren. Ik recupereer de bal met een correcte tackle en loop naar de goal en schiet. Ik raak de bal goed en had vrij snel door dat die zou binnen gaan. Het was trouwens mijn eerste doelpunt in de competitie en dat deed wel deugd.”

hans2“Nadien heeft Wijgmaal zich aangepast en zijn zij ook met 4 op het middenveld gaan spelen. We kregen het dan ook iets moeilijk, maar ik denk dat we toch een zeer goede eerste helft gespeeld hebben.”

“We zijn nog niet op kruissnelheid. Het was belangrijk om die eerste wedstrijd na de winterstop te winnen en nu moeten we daar gewoon verder op bouwen en ook die tweede en derde partij winnen. Dan pas gaan we kunnen stellen dat de ploeg op kruissnelheid is gekomen.”

“Ik heb altijd gezegd dat er heel veel kwaliteit in deze groep zit en dat is er vandaag wel uitgekomen. Soms wringt het schoentje misschien nog wat op verdedigend vlak en karakter. Maar puur voetballend hebben wij een heel sterke ploeg.”

“Na de tegengoal zag je toch weer dat er wat schrik in de ploeg kroop. Dat is iets waar we toch nog moeten aan werken. We moeten op zo een momenten nog leren om rustig te blijven en ons eigen spel te blijven spelen”, aldus Heyvaert.

Kalender 2de Amateurs B

Competitie '17-'18

Datum zo, 22 apr 2018 Beginn 15:00
Hoogstraten VV
Hoogstraten VV
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
-:-

 Begijnhofstadion Overijse Datum zo, 29 apr 2018 Beginn 15:00
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
FC Turnhout
FC Turnhout
-:-

Stand 2de Amateurs B

# Team M P
1 Thes Sport 28 59
2 K Bocholter VV 28 57
3 Spouwen-Mopertingen 28 51
4 SC City Pirates 28 44
5 KOSC Wijgmaal 28 43
6 TEMPO Overijse 28 41
7 KVV Vosselaar 28 41
8 RC Hades 28 39
9 R. Cappellen FC 28 38
10 KFC Duffel 28 37
11 K. Sporting Hasselt 28 35
12 FC Turnhout 28 33
13 Hoogstraten VV 28 30
14 KFC Zwarte Leeuw 28 26
15 KVK Tienen 28 25
16 KFC Sint-Lenaarts 28 19

safe image

sportersbelevenmeer

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.