coorevits-rosier staand kleur baseline Star Casino Bergierskl TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Nieuws

Spreutels bezorgt Tempo de zege

dhh27 01 18TempoOverijseKVKTienen 0588

Tempo Overijse pakte zaterdagavond pas in de slotminuten de volle buit tegen een sterk georganiseerd KVK Tienen. De bezoekende scouts hadden hun huiswerk perfect gemaakt.

Het werd niet de meest spraakmakende wedstrijd van de afgelopen kalenderdag. Daar hadden vooral het defensief steekspel en de mindere weersomstandigheden duidelijk schuld aan. Tienen probeerde het systeem van Overijse meteen te ontwrichten met enkele rake aanvallen. Grancea opende het salvo, maar zijn schot bracht doelman De Boodt niet in gevaar. Diezelfde De Boodt speelde zichzelf echter wel in de kijker toen hij een vrije trap van Diouck met een uitstekende redding onschadelijk maakte. Pajaziti had nadien de opener aan de voet, maar hij trapte de voorzet van Diouck over. Overijse liet de bal aan de tegenstander en moest het vooral hebben van de snelle rushes van Weynants. De beste uitgespeelde mogelijkheid was er eentje van Delorge. Een snelle voorzet vanop rechts werd echter nipt over gekopt door de ervaren thuisspeler.

Het scenario in de tweede helft verschilde weinig met het spelbeeld van de eerste 45 minuten. Tienen bleef de meest aanvallende ploeg en probeerde Overijse constant onder druk te zetten. De Boodt moest opnieuw uitpakken met een geweldige save om een vrije trap van Diouck af te houden. Ook een strak schuin schot van Cabumi verdiende meer, maar verdween voorlangs. Overijse bleef echter koel verder werken in de zoektocht naar dat ene allesbeslissende moment. Dat kwam er bijna dankzij Beckers, maar doelman Hannes stond op de juiste plek. Naarmate de finale dichterbij kwam, verscheen Overijse meer op de helft van de tegenstander en Tienen liep in de val. Een hoekschop in de slotminuten deed Tienen de das om. Spreutels stond perfect opgesteld en tikte de bal genadeloos tegen de netten. Daarmee werd de thuisreputatie van Tempo Overijse nog maar eens dik in de verf gezet. De thuisploeg kan opnieuw naar boven kijken. Voor Tienen begint het er benauwd uit te zien, want door puntenwinst van de concurrentie, zakt de suikerploeg naar de onderste regionen van de rangschikking.

Tempo Overijse: De Boodt, Taelemans, Vleminckx (79' Dieter Vanderelst), Bjorn Vander Elst, Beckers (65' Benazzi), Heyvaert, Delorge, Weynants (87' Delogu), Hermans, Spreutels, Coquelle.
KVK Tienen: Hannes, Alexander Vos, Jens Vos, Diouck, Grancea, Keita (66' Cabumi), Swerten, Willems, Marchoul, Joosten, Pajaziti (87' Blockx).
Doelpunt: 83' Spreutels (1-0)
Gele kaarten: Willems, Coquelle, Spreutels, Vleminckx, Weynants, Diouck, Pajaziti.
Rode kaarten: Grancea (2x geel)

Kalender 2de Amateurs A

Competitie '18-'19

Datum zo, 11 nov 2018 Beginn 15:00
Olsa Brakel
Olsa Brakel
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
3:0

 Begijnhofstadion Overijse Datum zo, 18 nov 2018 Beginn 15:00
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
Racing Club Gent
Racing Club Gent
-:-

Datum zo, 25 nov 2018 Beginn 15:00
RC Harelbeke
RC Harelbeke
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
-:-

Stand 2de Amateur A

# Team M P
1 KFC Mandel United 11 23
2 Sint-Eloois-Winkel Sport 11 22
3 KOSC Wijgmaal 11 20
4 KFC Sparta Petegem 11 20
5 SCT Menen 11 19
6 KVK Westhoek 11 18
7 Racing Club Gent 11 16
8 TEMPO Overijse 11 15
9 KFC Eppegem 11 14
10 Olsa Brakel 11 13
11 KSK Ronse 11 12
12 RC Harelbeke 11 12
13 SK Londerzeel 11 12
14 KSC Dikkelvenne 11 11
15 Football Club Gullegem 11 8
16 Diegem Sport 11 8

safe image

sportersbelevenmeer

youtubelogo

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.