coorevits-rosier staand kleur baseline recordlipsius Star Casino Bergierskl arenafoot TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Nieuws

Spreutels bezorgt Tempo de zege

dhh27 01 18TempoOverijseKVKTienen 0588

Tempo Overijse pakte zaterdagavond pas in de slotminuten de volle buit tegen een sterk georganiseerd KVK Tienen. De bezoekende scouts hadden hun huiswerk perfect gemaakt.

Het werd niet de meest spraakmakende wedstrijd van de afgelopen kalenderdag. Daar hadden vooral het defensief steekspel en de mindere weersomstandigheden duidelijk schuld aan. Tienen probeerde het systeem van Overijse meteen te ontwrichten met enkele rake aanvallen. Grancea opende het salvo, maar zijn schot bracht doelman De Boodt niet in gevaar. Diezelfde De Boodt speelde zichzelf echter wel in de kijker toen hij een vrije trap van Diouck met een uitstekende redding onschadelijk maakte. Pajaziti had nadien de opener aan de voet, maar hij trapte de voorzet van Diouck over. Overijse liet de bal aan de tegenstander en moest het vooral hebben van de snelle rushes van Weynants. De beste uitgespeelde mogelijkheid was er eentje van Delorge. Een snelle voorzet vanop rechts werd echter nipt over gekopt door de ervaren thuisspeler.

Het scenario in de tweede helft verschilde weinig met het spelbeeld van de eerste 45 minuten. Tienen bleef de meest aanvallende ploeg en probeerde Overijse constant onder druk te zetten. De Boodt moest opnieuw uitpakken met een geweldige save om een vrije trap van Diouck af te houden. Ook een strak schuin schot van Cabumi verdiende meer, maar verdween voorlangs. Overijse bleef echter koel verder werken in de zoektocht naar dat ene allesbeslissende moment. Dat kwam er bijna dankzij Beckers, maar doelman Hannes stond op de juiste plek. Naarmate de finale dichterbij kwam, verscheen Overijse meer op de helft van de tegenstander en Tienen liep in de val. Een hoekschop in de slotminuten deed Tienen de das om. Spreutels stond perfect opgesteld en tikte de bal genadeloos tegen de netten. Daarmee werd de thuisreputatie van Tempo Overijse nog maar eens dik in de verf gezet. De thuisploeg kan opnieuw naar boven kijken. Voor Tienen begint het er benauwd uit te zien, want door puntenwinst van de concurrentie, zakt de suikerploeg naar de onderste regionen van de rangschikking.

Tempo Overijse: De Boodt, Taelemans, Vleminckx (79' Dieter Vanderelst), Bjorn Vander Elst, Beckers (65' Benazzi), Heyvaert, Delorge, Weynants (87' Delogu), Hermans, Spreutels, Coquelle.
KVK Tienen: Hannes, Alexander Vos, Jens Vos, Diouck, Grancea, Keita (66' Cabumi), Swerten, Willems, Marchoul, Joosten, Pajaziti (87' Blockx).
Doelpunt: 83' Spreutels (1-0)
Gele kaarten: Willems, Coquelle, Spreutels, Vleminckx, Weynants, Diouck, Pajaziti.
Rode kaarten: Grancea (2x geel)

Kalender 2de Amateurs B

Competitie '17-'18

Datum zo, 25 feb 2018 Beginn 15:00
KVV Vosselaar
KVV Vosselaar
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
-:-

Datum zo, 04 mrt 2018 Beginn 15:00
R. Cappellen FC
R. Cappellen FC
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
-:-

 Begijnhofstadion Overijse Datum za, 10 mrt 2018 Beginn 20:00
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
Thes Sport
Thes Sport
-:-

Stand 2de Amateurs B

# Team M P
1 Thes Sport 21 42
2 Spouwen-Mopertingen 21 39
3 K Bocholter VV 21 36
4 KVV Vosselaar 21 35
5 KOSC Wijgmaal 21 33
6 SC City Pirates 21 33
7 TEMPO Overijse 21 32
8 RC Hades 21 30
9 R. Cappellen FC 21 30
10 KFC Duffel 21 27
11 K. Sporting Hasselt 21 25
12 FC Turnhout 21 24
13 KFC Zwarte Leeuw 21 22
14 KVK Tienen 21 18
15 Hoogstraten VV 21 18
16 KFC Sint-Lenaarts 21 16

SportVlaanderen

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.