coorevits-rosier staand kleur baseline Star Casino Bergierskl TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Nieuws

Tempo verliest in Duffel na spookdoelpunt

dhh8 04 18KFCDuffelTempoOverijse 0628

Het spookt in Duffel! Zoveel is duidelijk nadat onze eerste ploeg diep in blessuretijd een punt werd ontnomen. Of hadden het er drie geweest, indien de man in het groen niet kwistig met kaarten had staan zwaaien? Na een gelijkopgaande eerste half kreeg Spreutels tweemaal geel in evenveel minuten tijd en in de 96ste minuut zag enkel de lijnrechter een doelpunt na een redding van onze doelman Belin. Een spookdoelpunt dus en geen video ref om die beslissing te herroepen. Zo won Duffel deze draak van een wedstrijd waarin het scheidsrechtelijk trio niet moest onderdoen voor het schabouwelijk voetbal dat op de mat werd gebracht.

dhh8 04 18KFCDuffelTempoOverijse 0285"Volgens mij was die bal helemaal niet binnen”, sakkerde onze doelman Belin net na de partij. “Bij het schot van van den Buijsstond ik zeker een meter voor de lijn en kon ik de bal met gestrekte arm nog voor de doellijn uit doel wegslaan. Ik dook wel wat naar achter, maar zeker niet zover dat die bal is binnengegaan. Ik begrijp niet wat de grensrechter bezielde, want die stond volgens mij ook veel te hoog en kon nooit zien of die bal wel binnen is gegaan of niet.”


“Het was wel geen gemakkelijke wedstrijd vandaag. We verliezen dan nog na een half uur Spreutels na twee gele kaarten op korte tijd. De tweede daarvan was totaal onterecht. Als speler mag je niet openlijk kritiek uiten op de spelleiding, maar laat het mij zo stellen dat de scheidsrechter zeker niet in ons voordeel floot. Maar goed, ik vond dat we tot aan die uitsluiting van Spreutels toch niet slecht aan het spelen waren. We wisten dat we de betere ploeg waren, maar dan komt die uitsluiting en moesten we wat reorganiseren. We trokken dan iets te veel naar achter, maar hielden het toch goed gesloten. We hebben met tien man nog hard gewerkt om die nul te houden en dan is het zuur dat je weeral op zo een manier moet verliezen diep in blessuretijd.”

“Ik mag van mezelf toch zeggen dat ik een degelijke wedstrijd gekeept heb. Ik had wel wat stress bij aanvang van de partij, maar die vloeide al snel weg. Ik heb geprobeerd mijn wedstrijd te spelen en denk toch dat ik een paar goeie reddingen heb gedaan. Het zal nu afwachten worden hoe de blessure van Dries evolueert en of ik ook nog de komende wedstrijden in doel zal staan. Ik wil natuurlijk zoveel mogelijk spelen en doe mijn best om top te zijn.”

Kalender 2de Amateurs A

Competitie '18-'19

 Begijnhofstadion Overijse Datum za, 20 okt 2018 Beginn 20:00
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
Football Club Gullegem
Football Club Gullegem
1:0

Datum zo, 28 okt 2018 Beginn 15:00
SCT Menen
SCT Menen
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
-:-

 Begijnhofstadion Overijse Datum zo, 04 nov 2018 Beginn 15:00
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
Diegem Sport
Diegem Sport
-:-

Stand 2de Amateur A

# Team M P
1 KFC Mandel United 8 17
2 KOSC Wijgmaal 7 15
3 KFC Sparta Petegem 8 15
4 Sint-Eloois-Winkel Sport 7 13
5 TEMPO Overijse 8 13
6 KVK Westhoek 7 12
7 SCT Menen 8 12
8 KSK Ronse 8 11
9 KFC Eppegem 7 10
10 RC Harelbeke 7 9
11 Racing Club Gent 8 9
12 KSC Dikkelvenne 8 8
13 Football Club Gullegem 8 7
14 Diegem Sport 7 6
15 Olsa Brakel 7 6
16 SK Londerzeel 7 5

safe image

sportersbelevenmeer

youtubelogo

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.