coorevits-rosier staand kleur baseline Star Casino Bergierskl TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Nieuws

Hakim Borahsasar: "Voel me goed in Overijse"

dhh4 08 18TempoOverijseHechtel 0472

Tempo Overijse had zaterdagavond geen enkele moeite met de Limburgse derdeprovincialer Hechtel. Nieuwkomer Hakim Borahsasar had met een hattrick een groot aandeel in de ruime zege. Met de oefenwedstrijd tegen Kampenhout bijgerekend scoorde de spits vijfmaal in vier dagen.

"Dat doet enorm veel deugd. De vorm gaat in stijgende lijn en ik word steeds fitter. Als je als spits dan nog kunt scoren dan is dat een enorme boost voor het zelfvertrouwen naar de competitie toe. Ik blijf hard verder werken, probeer te scoren en goed te spelen en dan denk ik wel dat het allemaal goed komt tegen de competitie", zegt Borahsasar.

dhh4 08 18TempoOverijseHechtel 0626De waardeverhoudingen op het veld waren wel duidelijk zichtbaar en dat beseft de spits van Overijse maar al te goed. "Hechtel staat natuurlijk vier reeksen lager dan ons. Wij hebben wel meer kwaliteit in de ploeg, maar toch lieten we op momenten de bal niet snel genoeg rondgaan. Als je echter zesmaal scoort dan mag je niet klagen, denk ik. Het hadden er ook wel meer kunnen zijn. Die wedstrijden moeten natuurlijk ook gespeeld worden en winnen was vandaag het belangrijkste. Die opdracht hebben we dus volbracht."

"We bekijken het nu van ronde tot ronde hoever we geraken in deze bekercompetitie. We moeten gewoon keihard verder werken richting competitie en lessen trekken uit deze wedstrijd. Met de efficiëntie zat het vandaag goed, maar de balsnelheid moet zeker nog omhoog. Ook de beweging en de coaching kunnen nog stukken beter," beseft Borahsasar die het Antwerpse City Pirates ruilde voor Overijse.

"De ambities van Overijse spraken me wel aan. De club wil net zoals ik een reeks hoger voetballen. Ik denk dat dit dan ook de ideale stap is om met Overijse proberen te promoveren en zo ook een reeks hoger te kunnen spelen en alles eruit te halen. Ik voel mij hier alvast prima. We hebben een leuke en hechte groep. De technische staf is goed en iedereen komt met iedereen goed overeen. Ik ben dus heel tevreden dat ik voor Overijse heb gekozen."

Kalender 2de Amateurs A

Competitie '18-'19

 Begijnhofstadion Overijse Datum za, 20 okt 2018 Beginn 20:00
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
Football Club Gullegem
Football Club Gullegem
1:0

Datum zo, 28 okt 2018 Beginn 15:00
SCT Menen
SCT Menen
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
-:-

 Begijnhofstadion Overijse Datum zo, 04 nov 2018 Beginn 15:00
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
Diegem Sport
Diegem Sport
-:-

Stand 2de Amateur A

# Team M P
1 KFC Mandel United 8 17
2 KOSC Wijgmaal 7 15
3 KFC Sparta Petegem 8 15
4 Sint-Eloois-Winkel Sport 7 13
5 TEMPO Overijse 8 13
6 KVK Westhoek 7 12
7 SCT Menen 8 12
8 KSK Ronse 8 11
9 KFC Eppegem 7 10
10 RC Harelbeke 7 9
11 Racing Club Gent 8 9
12 KSC Dikkelvenne 8 8
13 Football Club Gullegem 8 7
14 Diegem Sport 7 6
15 Olsa Brakel 7 6
16 SK Londerzeel 7 5

safe image

sportersbelevenmeer

youtubelogo

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.