coorevits-rosier staand kleur baseline Star Casino Bergierskl TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Nieuws

Gesprek met nieuwe T1 Chris Janssens

dhh04 11 2018TempoOverijseDiegem 0008

Chris Janssens is de nieuwe trainer van Tempo Overijse. De 49-jarige gewezen voetballer begint vandaag aan zijn nieuw avontuur en moet Tempo Overijse heelhuids naar de top van de rangschikking begeleiden. Janssens heeft al heel wat watertjes doorzwommen, maar dit is zijn eerste optreden in deze regio.

"Na mijn verblijf bij Dender was ik echt klaar voor totaal iets anders", opent de kersverse Overijsese coach. "Toen ik vernam dat Overijse op zoek was naar een nieuwe coach, heb ik niet getwijfeld. Deze streek is me totaal niet bekend en ik kan dus starten vanop nul. Ik kende de reputatie van Overijse wel en wist dus dat dit een topclub is. Na het vertrek van Kris Goris heb ik mijn kandidatuur gesteld en vorige week ging alles meteen in een stroomversnelling. Ik had de ploeg ook al eens aan het werk gezien tegen Westhoek. Dat was ronduit een perfecte demonstratie van hoe een ploeg moet draaien. Ik heb nu ook de keerzijde van de medaille gezien tijdens de match tegen Diegem. Het liep voor geen meter en de bal wilde er niet in niettegenstaande de jongens meerdere uitgesproken kansen kregen. Tja, zulke matchen zijn inherent aan de voetbalsport. We moeten daar de nodige lessen uittrekken, maar laat ons daar niet te lang over blijven zagen. Deze kans is voorbij en volgend weekend wacht er alwaar een nieuwe opdracht."

dhh04 11 2018 1089TempoOverijseDiegemHoe gaat Janssens deze opdracht aanpakken? "Eerst en vooral ga ik met het trainersduo Vercammen en Meeus op antenne. Deze twee coaches hebben een fantastische job afgeleverd na het vertrek van de vorige hoofdtrainer. Zij kennen alle details over dit team en ik ga de eerstkomende dagen hun steun en kennis van zaken meer dan nodig hebben. Ik ken al wel een heleboel tegenstanders dankzij mijn werk in die regio. Uiteraard ga ik mijn eigen punten proberen over te brengen naar de groep, maar daarom moet ik de jongens nog beter leren kennen."

"De club heeft veel ambitie en die gevoelens moeten we proberen over te brengen naar de ploeg, de entourage en naar alle geledingen van dit huis. Voetbal is een beleving en die speciale 'touch' wil ik inplanten. Je merkt het, ik heb er een heel goed gevoel bij. Deze club straalt gedrevenheid uit en kan rekenen op een trouwe aanhang en beschikt over een prachtig stadion. Er zijn er bijvoorbeeld maar weinigen die zo'n grasmat kunnen presenteren na de hete zomer die we achter de rug hebben. Dat zijn feiten die bewijzen hoe het voetbal hier leeft en dat spreekt me erg aan", besluit Chris Janssens.

Kalender 2de Amateurs A

Competitie '18-'19

Datum zo, 11 nov 2018 Beginn 15:00
Olsa Brakel
Olsa Brakel
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
3:0

 Begijnhofstadion Overijse Datum zo, 18 nov 2018 Beginn 15:00
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
Racing Club Gent
Racing Club Gent
-:-

Datum zo, 25 nov 2018 Beginn 15:00
RC Harelbeke
RC Harelbeke
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
-:-

Stand 2de Amateur A

# Team M P
1 KFC Mandel United 11 23
2 Sint-Eloois-Winkel Sport 11 22
3 KOSC Wijgmaal 11 20
4 KFC Sparta Petegem 11 20
5 SCT Menen 11 19
6 KVK Westhoek 11 18
7 Racing Club Gent 11 16
8 TEMPO Overijse 11 15
9 KFC Eppegem 11 14
10 Olsa Brakel 11 13
11 KSK Ronse 11 12
12 RC Harelbeke 11 12
13 SK Londerzeel 11 12
14 KSC Dikkelvenne 11 11
15 Football Club Gullegem 11 8
16 Diegem Sport 11 8

safe image

sportersbelevenmeer

youtubelogo

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.