P3 heeft wind in de zeilen

De winterstop had een heilzame invloed op onze B-ploeg die in 3de provinciale speelt. Vorige week werd Eendracht Eizer met een duidelijke 4-1 naar huis gestuurd en afgelopen weekend werd met 0-3 gewonnen op Begijnendijk.

Die mooie resultaten sterken de overtuiging dat ook komende zondag tegen ERC Hoeilaart B de smadelijke nederlaag van de heenronde kan uitgewist worden. Tempo B ging toen namelijk met 4-1 de boot in.

We ontvangen onze buren op zondag 28 januari op het Hagaardcomplex. Aftrap is om 15h00.

Wij rekenen op veel steun !  

safe image

sportersbelevenmeer

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.