P3 pakt puntje tegen Bierbeek

"Net als het eerste elftal speelde de P3 afgelopen weekend een eerste keer thuis. Tegenstander was Bierbeek. Beide ploegen speelden met een team dat hoofdzakelijk samengesteld is uit eigen jeugdspelers. 
Het werd een boeiend kijkstuk waarin de bezoekers in de eerste helft terecht op voorsprong kwamen. Na rust zat Tempo beter in de wedstrijd en kwam uitendelijk een billijke draw op het scorebord.
 
In de marge van de wedstrijd vernamen we dat hoofdcooach Danny Mattagne zich voortaan opnieuw meer wil gaan toeleggen op zijn taak bij de jeugdwerking als coach van de U14 IP en als revalidatietrainer. Tempo gaat intussen op zoek naar een nieuwe hoofdcoach. Intussen worden de trainingen geleid door Dirk Verstraete."

safe image

sportersbelevenmeer

youtubelogo

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.