coorevits-rosier staand kleur baseline Star Casino Bergierskl TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Dimitry Delmotte: "Thuisreputatie verder opbouwen"

Onze youngster Dimitry Delmotte scoorde voor Tempo Overijse in de openingsmatch tegen Opwijk het allereerste doelpunt van de competitie. Na een seizoen van kommer en kwel volgde toen een enorme ontlading en "Dimi" speelde een dijk van een wedstrijd voor eigen publiek met de 4-0 winst tot gevolg. "Na 9 op 12 moeten we nu onze goeie reeks verderzetten en vooral onze thuisreputatie terug verder opbouwen", zegt Delmotte, die vandaag (vrijdag) zijn verjaardag viert.

 

"We hebben al driemaal gewonnen en indien we tegen Willebroek opnieuw de drie punten nemen hebben we 12 op 15. Dat had niemand verwacht in Overijse, denk ik. We zijn dan ook gebrand op een goede prestatie en willen kost wat kost opnieuw winnen".

"Over mijn seizoensstart ben ik tevreden. Zeker na de vijf lange maanden van inactiviteit vorig seizoen. Ik hoop dan ook dat ik deze keer gespaard blijf van kwetsuren en dat ik mij zoveel mogelijk ten dienste van de ploeg kan stellen. Want ik ben hier graag en Tempo is ook een fantastische club om voor te spelen", zegt Dimitry.

"De ploeg bestaat stuk voor stuk uit goeie gasten en ik ben blij dat ik hier met mijn maatje Kevin Taelemans en "Boempa" Vergeylen zo een voetbalseizoenen kan meemaken!! Iedereen gaat voor iedereen door het vuur en zo win je punten. Dat hebben we zondag in Meldert nog is bewezen met 9 tegen 11.  Ik werd 25 minuten voor het einde wel vervangen en was daar ook niet echt blij mee. Maar ja, dat had ook zijn redenen", beseft de jarige. "Dat moet je als speler accepteren. Soms is dat niet gemakkelijk, maar als je iedere keer moelijk gaat doen als de trainer je eraf haalt, dan stop je beter met voetballen", lacht Delmotte.

Kalender 2de Amateurs A

Competitie '18-'19

 Begijnhofstadion Overijse Datum za, 22 sept 2018 Beginn 20:00
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
KSK Ronse
KSK Ronse
2:2

Datum za, 29 sept 2018 Beginn 19:30
KFC Mandel United
KFC Mandel United
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
-:-

 Begijnhofstadion Overijse Datum za, 06 okt 2018 Beginn 20:00
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
KOSC Wijgmaal
KOSC Wijgmaal
-:-

Stand 2de Amateur A

# Team M P
1 KOSC Wijgmaal 4 12
2 KFC Eppegem 4 10
3 SCT Menen 4 8
4 KFC Sparta Petegem 4 8
5 KFC Mandel United 4 8
6 KVK Westhoek 4 6
7 Racing Club Gent 4 5
8 KSK Ronse 4 5
9 Sint-Eloois-Winkel Sport 4 4
10 Olsa Brakel 4 4
11 TEMPO Overijse 4 4
12 Football Club Gullegem 4 4
13 KSC Dikkelvenne 4 4
14 RC Harelbeke 4 3
15 SK Londerzeel 4 2
16 Diegem Sport 4 0

safe image

sportersbelevenmeer

youtubelogo

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.