coorevits-rosier staand kleur baseline Star Casino Bergierskl TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Dieter Charlier: "Vizier staat reeds op scherp"

Tempo Overijse had geen enkele moeite om een onnoemelijk zwak Ternat opzij te zetten. Op geen enkel moment konden de bezoekers aanspraak maken op een greintje medelijden van het autoritaire Overijse. Voor Dieter Charlier werd het een korte inspanning, want na een uur werd de publiekslieveling al naar de kant gehaald. “Ik wist op voorhand al dat ik de match niet zou volmaken”, legt Dieter Charlier uit.

“Ik was vorige week ziek en het was dan ook snel duidelijk dat we gen risico zouden nemen voor de match tegen Ternat. Het liep ook perfect voor ons. Het was zeker niet onze beste prestatie, maar Ternat was nergens en kon ons op geen enkel ogenblik pijn doen.”

“Ik vond dat eigenlijk ergens onbegrijpelijk. Voor de aftrap had Ternat het lot nog in eigen handen. Ik had hen veel frisser verwacht. Ze lieten zich echter gedwee naar de slachtbank drijven zonder dat wij echt moesten doorduwen. Je zou toch verwacht hebben dat zij met open vizier aan de kamp zouden beginnen. Niets was minder waar, want ze geraakten niet in de buurt van ons doel en na nog geen kwartier stond het al 1-0. We presteerden zelf vrij ondermaats, waardoor de score nog niet erger werd voor Ternat."

"Voor Overijse loopt alles op rolletjes. Wij zijn nu volop bezig met de voorbereidingen op de eindronde. Deze match tegen Ternat was een lauwe opwarmer, maar dat neemt niet weg dat het vizier nu reeds op scherp staat om ook in de eindronde te schitteren."

Kalender 2de Amateurs A

Competitie '18-'19

 Begijnhofstadion Overijse Datum za, 22 sept 2018 Beginn 20:00
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
KSK Ronse
KSK Ronse
-:-

Datum za, 29 sept 2018 Beginn 19:30
KFC Mandel United
KFC Mandel United
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
-:-

 Begijnhofstadion Overijse Datum za, 06 okt 2018 Beginn 20:00
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
KOSC Wijgmaal
KOSC Wijgmaal
-:-

Stand 2de Amateur A

# Team M P
1 KOSC Wijgmaal 3 9
2 SCT Menen 3 7
3 KFC Eppegem 3 7
4 KFC Mandel United 3 7
5 KVK Westhoek 3 6
6 KFC Sparta Petegem 3 5
7 Racing Club Gent 3 4
8 Sint-Eloois-Winkel Sport 3 4
9 KSK Ronse 3 4
10 Olsa Brakel 3 3
11 TEMPO Overijse 3 3
12 Football Club Gullegem 3 3
13 KSC Dikkelvenne 3 3
14 SK Londerzeel 3 2
15 RC Harelbeke 3 0
16 Diegem Sport 3 0

safe image

sportersbelevenmeer

youtubelogo

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.