coorevits-rosier staand kleur baseline Star Casino Bergierskl TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Opnieuw hoog bezoek in ons Begijnhofstadion

05062013-ServietraintinOverijse-0010Opnieuw hoog bezoek in het Begijnhofstadion van Tempo Overijse. Na de Fifa, de Duitse Mannschaft, Azerbeidjan en Macedonië, was het nu de beurt aan de nationale ploeg van Servië. Ze hielden in Overijse hun eerste training op Belgische bodem en die werd druk bijgewoond door heel wat nieuwsgierigen.

Een half uur vroeger dan voorzien arriveerde coach Mihajlovic met zijn selectie in Overijse. Onder hen ondermeer vedetten Ivanovic van Chelsea, Subotic van Dortmund en Kuzmanovic van Inter Milaan. In de tribune hadden heel wat Belgische Serviërs postgevat, die hun nationale helden eens aan het werk wilden zien. Geheimen had de Servische coach blijkbaar niet, want er werd duchtig getraind op de aanval. Niko Debremaeker en Werner Raveyts, de nieuwe trainers van respectievelijk Eizer en SK Ottenburg, keken zeer aandachtig toe. "Een beetje ideeën opdoen voor onze trainingen van komend seizoen", lachten de twee. "Het is altijd wel leuk om eens te zien hoe deze ploegen een belangrijke wedstrijd voorbereiden." Maar waarom is Overijse tegenwoordig de uitvalsbasis van de tegenstanders van onze Rode Duivels. "Alles is eigenlijk begonnen met de komst van een nieuw 5-sterren hotel in buurgemeente Terhulpen", zegt Geert Vanderstappen, secretaris van Tempo Overijse. "De meeste ploegen logeren daar en dan is ons uitstekende veld het ideale oefenterrein. Het is hier rustig gelegen, gemakkelijk bereikbaar en goedgekeurd door de Eufa. We beginnen dus eigenlijk een beetje naam en faam te krijgen in het buitenland", zegt Vanderstappen fier. "Toch wordt de komst van zo'n ploegen nog wat onderschat. Er gaat immers nog heel wat voorbereiding aan vooraf. Maar door de zeer goede samenwerking met de gemeentelijke diensten loopt alles zeer vlot. Het levert in ieder geval extra publiciteit op voor de gemeente en de club. Vandaag zijn er immers alweer verschillende cameraploegen aanwezig om de Servische ploeg te volgen".

Na een uurtje zat de training van Servië er al op, tot grote ontgoocheling van ondermeer Marica, die al 26 jaar in Sterrebeek woont en speciaal kwam kijken. "Lang hebben we ze niet aan het werk kunnen zien hé. Bovendien stapten ze na de training meteen de bus op en was er geen tijd voor een foto", klonk het ontgoocheld.

Foto's Training Servische Nationale Ploeg

{gallery}fotos/03-albums1213/36servie{/gallery}

 

Kalender 2de Amateurs A

Competitie '18-'19

 Begijnhofstadion Overijse Datum za, 22 sept 2018 Beginn 20:00
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
KSK Ronse
KSK Ronse
-:-

Datum za, 29 sept 2018 Beginn 19:30
KFC Mandel United
KFC Mandel United
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
-:-

 Begijnhofstadion Overijse Datum za, 06 okt 2018 Beginn 20:00
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
KOSC Wijgmaal
KOSC Wijgmaal
-:-

Stand 2de Amateur A

# Team M P
1 KOSC Wijgmaal 3 9
2 SCT Menen 3 7
3 KFC Eppegem 3 7
4 KFC Mandel United 3 7
5 KVK Westhoek 3 6
6 KFC Sparta Petegem 3 5
7 Racing Club Gent 3 4
8 Sint-Eloois-Winkel Sport 3 4
9 KSK Ronse 3 4
10 Olsa Brakel 3 3
11 TEMPO Overijse 3 3
12 Football Club Gullegem 3 3
13 KSC Dikkelvenne 3 3
14 SK Londerzeel 3 2
15 RC Harelbeke 3 0
16 Diegem Sport 3 0

safe image

sportersbelevenmeer

youtubelogo

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.