coorevits-rosier staand kleur baseline Star Casino Bergierskl TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

"Zoveel mogelijk jongens laten spelen"

DHH15072013-TRAININGTempoOverijse-0033Onze eerste ploeg heeft er een driedaagse stage aan zee opzitten. Onder een loden zon werkte het nieuwe team onder leiding van trainer Tom De Cock aan de fundamenten van wat een sportief topseizoen moet worden. Vele nieuwe gezichten en een andere baas, dat vraagt uiteraard veel voorbereidingswerk. Dit is een groep met veel jonge spelers die nog maar weinig of geen vedettentrekjes vertonen. Eendracht maakt macht, samen staan we sterk. Het zou zo uit een koninklijke speech kunnen komen. Maar, in tegenstelling met het Paleis, begint het ernstige werk dinsdagavond al met een galamatch tegen RWDM Brussels.

Is dit niet meteen wat van het goede te veel? Coach De Cock relativeerde die stelling meteen al tijdens de oefenstage in Raversijde. “Als je de kans krijgt om een match tegen een topper te spelen, moet je niet aarzelen”, verdedigt De Cock de keuze van de wedstrijd. “Sportief is dat alvast een leuk presentje voor onze supporters. Waarschijnlijk kan je daar resultaatgericht niet veel waarde aan schenken, omdat RWDM op een zucht van de start van de competitie staat. Ik ga zoveel mogelijk jongens laten spelen, ook jonge gasten! Deze match is belangrijk voor onze club op zich, maar in de voorbereiding is dit van ondergeschikt belang. De factor winst of verlies gaat daar niets aan veranderen.

Kalender 2de Amateurs A

Competitie '18-'19

Datum zo, 16 sept 2018 Beginn 15:00
KFC Eppegem
KFC Eppegem
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
3:0

 Begijnhofstadion Overijse Datum za, 22 sept 2018 Beginn 20:00
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
KSK Ronse
KSK Ronse
-:-

Datum za, 29 sept 2018 Beginn 19:30
KFC Mandel United
KFC Mandel United
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
-:-

Stand 2de Amateur A

# Team M P
1 KOSC Wijgmaal 3 9
2 SCT Menen 3 7
3 KFC Eppegem 3 7
4 KFC Mandel United 3 7
5 KVK Westhoek 3 6
6 KFC Sparta Petegem 3 5
7 Racing Club Gent 3 4
8 Sint-Eloois-Winkel Sport 3 4
9 KSK Ronse 3 4
10 Olsa Brakel 3 3
11 TEMPO Overijse 3 3
12 Football Club Gullegem 3 3
13 KSC Dikkelvenne 3 3
14 SK Londerzeel 3 2
15 RC Harelbeke 3 0
16 Diegem Sport 3 0

safe image

sportersbelevenmeer

youtubelogo

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.