coorevits-rosier staand kleur baseline Star Casino Bergierskl TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Voorzitter Vercarre : "Fier op spelers en staf"

Roger Vercarre en Bart Vanhoudt vieren de titel in eerste provincialeOnze spelers en staf hebben woord gehouden en verknalde op sportief gebied het kampioenenfeest van SK Londerzeel met een 0-1 zege. Het was meteen ook een duidelijke boodschap aan het adres van de kersverse kampioen dat dit Overijse minstens evenveel aanspraak had kunnen maken op de oppergaai. "Indien het bofvirus niet had toegeslagen, waren wij zeker kandidaat geweest voor de titel", zegt een trotse voorzitter Roger Vercarre.

"Onze eerste weken gingen hierdoor volledig de mist in, niettegenstaande de voorbereiding vlekkeloos verliep. Onze geweldige campagne in de beker van Belgiƫ waarin we zelfs Oostende, kampioen in tweede klasse, vreselijk pijn hebben gedaan, deed het beste vermoeden. We zijn echter niet van miserie gespaard gebleven. Er was het wegvallen van nieuwkomer Sam Belmans die toch voorzien was om een hoofdrol te spelen binnen het team en nadien was er nog het uitvallen van Sander Debroux. Als ik dan zie op welke wijze de trainers en de ploeg zich hebben naar boven geknokt, kan ik alleen maar fier zijn op hun prestaties. Daarom doet de zege op het veld van Londerzeel veel deugd."

"De eindronde is nu zo goed als een feit en hopelijk kunnen we nog beter doen dan vorig seizoen. Stijgen naar derde nationale zou een bekroning zijn voor de club, zijn medewerkers en diegenen die daar dagdagelijks mee bezig zijn. Ik leg echter geen enkele druk op de ploeg. Niets moet, alles mag. Het eindresultaat in een nacompetitie hangt van vele factoren af. Als we echter de kans krijgen om te promoveren, gaan we die met beide handen grijpen", lacht een tevreden voorzitter.

 

Croky Cup 2018

Oefenwedstrijden

Datum di, 14 aug 2018 Beginn 19:00
Thes Sport
Thes Sport
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
4:2

Datum zo, 19 aug 2018 Beginn 15:00
Francs Borains
Francs Borains
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
-:-

 Begijnhofstadion Overijse Datum di, 21 aug 2018 Beginn 19:30
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
KFC Houtvenne
KFC Houtvenne
-:-

Stand 2de Amateur A

# Team M P
1 Diegem Sport 0 0
1 Football Club Gullegem 0 0
1 KFC Eppegem 0 0
1 KFC Mandel United 0 0
1 KFC Sparta Petegem 0 0
1 KOSC Wijgmaal 0 0
1 KSC Dikkelvenne 0 0
1 KSK Ronse 0 0
1 KVK Westhoek 0 0
1 Olsa Brakel 0 0
1 Racing Club Gent 0 0
1 RC Harelbeke 0 0
1 SCT Menen 0 0
1 Sint-Eloois-Winkel Sport 0 0
1 SK Londerzeel 0 0
1 TEMPO Overijse 0 0

safe image

sportersbelevenmeer

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.