coorevits-rosier staand kleur baseline recordlipsius Star Casino Bergierskl arenafoot TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Bart Vanhoudt: "Nog nooit meegemaakt"

Voor de wedstrijd zag alles er nog goed uitZondag maakten heel wat Tempo-Supporters de verplaatsing naar Dilbeek, maar toen de hemelsluizen boven Brussel en omgeving open gingen, dienden ook zij terug huiswaarts te keren. Verder spelen in dat weer was onmogelijk, ook al omdat het veld onder water stond. "Dat beseften ook de spelers", zegt coach Bart Vanhoudt. "We waren ontgoocheld dat we de match niet konden afwerken, maar de scheidsrechter heeft de juiste beslissing genomen."

Tijdens de opwarming bleek nog geen vuiltje aan de lucht, al kwamen er wel signalen van het thuisfront dat er een hevig onweer was losgebarsten. Net voor de aftrap gingen de hemelsluizen open en na een tiental minuten was het hek helemaal van de dam en begon het alsmaar harder te regenen. De scheidsrechter staakte de partij. Regelmatig kwam de spelleider zich van de sitautie vergewissen, maar al snel werd duidelijk dat verder spelen geen zin had.

"Zo iets heb ik nog nooit meegemaakt", zegt Bart. "Maar blijkbaar kan in een eindronde alles. Vorige week hooligans, nu een wedstrijd die wordt stilgelegd en andere wedstrijden die niet doorgaan."

"Het is nu afwachten hoe lang de nacompetitie nog zal aanslepen, maar het verder uitstellen zal voor heel wat sportieve problemen zorgen. Heel wat spelers hebben immers hun welverdeinde verlof gepland".

abonnementen

Croky Cup 2017

 Begijnhofstadion Overijse Datum zo, 20 aug 2017 Beginn 19:30
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
KFC Sparta Petegem
KFC Sparta Petegem
-:-

Oefenwedstrijden

 Begijnhofstadion Overijse Datum di, 22 aug 2017 Beginn 19:30
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
RWDM
RWDM
-:-

Stand 2de Amateurs B

# Team M P
1 FC Turnhout 0 0
1 Hoogstraten VV 0 0
1 K Bocholter VV 0 0
1 K. Sporting Hasselt 0 0
1 KFC Duffel 0 0
1 KFC Sint-Lenaarts 0 0
1 KFC Zwarte Leeuw 0 0
1 KOSC Wijgmaal 0 0
1 KVK Tienen 0 0
1 KVV Vosselaar 0 0
1 R. Cappellen FC 0 0
1 RC Hades 0 0
1 SC City Pirates 0 0
1 Spouwen-Mopertingen 0 0
1 TEMPO Overijse 0 0
1 Thes Sport 0 0

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

FootPASS2014 4STER

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.