coorevits-rosier staand kleur baseline recordlipsius Star Casino Bergierskl arenafoot TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Tempo naar finale in eindronde (Update: Verslag)

Tempo viertTempo Overijse speelt woensdagavond de finale in de eindronde tegen en op het veld van derdeklasser KVV Coxyde. Overijse dwong zondagnamiddag een finaleplaats af na een verdiende 0-3 zege tegen Dilbeek. Laurens Melotte opende al na 5 minuten de score vanop de stip (0-1). Op het kwartier zorgde Stephane Debruille voor de 0-2. Overijse kon dan al de wedstrijd rustig uitspelen. Vijf minuten na de koffie legde De Bruille de 0-3 eindstand vast. (Later meer)

Overijse begon zeer sterk aan de partij en zette de thuisploeg van de eerste minuut onder druk. Na 5 minuten werd Charlier diepgestuurd, maar moest voor doel wat ver uitwijken naar rechts. De jonge thuisdoelman trok echter aan de noodrem en haalde Charlier neer. De scheidsrechter twijfelde niet en legde de bal op de stip. Kapitein Melotte zette de strafschop om en bracht Tempo al meteen op voorsprong.

Dilbeek kon niet meteen reageren en acteerde zich nerveus in de defensie. Een slechte deviatie van doelman Demol werd onderschept door Francis. Onze Boss slalomde zich door de thuisverdediging en bediende Stephane De Bruille die beheerst afwerkte. Overijse op rozen na 15 minuten spelen. Ondertussen toonde Sander Debroux nog eens zijn traptechniek. Debroux zag doelman Demol iets te ver voor zijn doel staan en schoot vanop eigen helft nipt over.

Tempo nam wat gas terug in de hitte en liet Dilbeek wat komen. Maar de thuisploeg bleek niet bij monde om te reageren. Het was eerder Tempo dat de kans op de 0-3 liet liggen. Tom Ytebrouck, altijd hard werkend, kwam alleen voor Demol te staan, maar besloot op de doelman.

Iets over het halfuur noteerden we de enige kans van Dilbeek in de eerste helft. De 16 jarige Thomas Foket, die een profcontract tekende bij AA Gent, liet zijn klasse nog eens zien. Zijn schot spatte echter uit elkaar op de doellat.

Na de koffie zette De Bruille de zege meteen veilig. Opnieuwe Stijn Francis veroverde de bal op het middenveld en stuurde De Bruille het straatje in. De Bruille bleef rustig en plaatste de bal beheerst voorbij De Mol. Dilbeek probeerde nog wat terug te doen, maar het vat bij de thuisploeg bleek dan al leeg te zijn. Overijse controleerde en speelde de partij rustig uit.

Tempo Overijse: Sergei Deweerdt, Bart Roelands, Jeroen Mellemans, Sander Debroux, Kaya Buyuk, Stephane De Bruille, Stijn Francis (80' Martijn Plessers), Tom Ytebrouck (85' Adrien Rigolet), Laurens Melotte, Dieter Charlier (46' Kevin Wouters), Yannick Henseval.

Doelpunten: 0-1 Laurens Melotte (5' strafschop), 0-2 en 0-3 Stephane De Bruille (15' en 50')

Geel: Melotte, Roelands en Debroux

abonnementen

Croky Cup 2017

 Begijnhofstadion Overijse Datum zo, 20 aug 2017 Beginn 19:30
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
KFC Sparta Petegem
KFC Sparta Petegem
-:-

Oefenwedstrijden

 Begijnhofstadion Overijse Datum di, 22 aug 2017 Beginn 19:30
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
RWDM
RWDM
-:-

Stand 2de Amateurs B

# Team M P
1 FC Turnhout 0 0
1 Hoogstraten VV 0 0
1 K Bocholter VV 0 0
1 K. Sporting Hasselt 0 0
1 KFC Duffel 0 0
1 KFC Sint-Lenaarts 0 0
1 KFC Zwarte Leeuw 0 0
1 KOSC Wijgmaal 0 0
1 KVK Tienen 0 0
1 KVV Vosselaar 0 0
1 R. Cappellen FC 0 0
1 RC Hades 0 0
1 SC City Pirates 0 0
1 Spouwen-Mopertingen 0 0
1 TEMPO Overijse 0 0
1 Thes Sport 0 0

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

FootPASS2014 4STER

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.