coorevits-rosier staand kleur baseline recordlipsius Star Casino Bergierskl arenafoot TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Bart Vanhoudt: "Perfecte match kunnen spelen"

Coach Vanhoudt met dochtertjeOverijse bleek zondag te sterk voor het jonge Dilbeek en zat al na 15 minuten op rozen. "Daardoor konden we een perfecte match spelen", zei coach Bart Vanhoudt achteraf. "Het ging uiteindelijk ook gemakkelijker dan we zelf gedacht hadden. Iedereen weet dat een 0-2 achterstand inhalen in dergelijke warme omstandigheden haast onmogelijk was. Voor ons was het gewoon controleren en niet al te veel energie verbruiken met oog op de finale van woensdag."

Bart Vanhoudt was na de wedstrijd nog steeds de nuchterheid zelve. "We beleven een fantastisch seizoen en toch hebben nog steeds geen prijs. De finale wordt dan ook alles of niets, dat wordt de wedstrijd van het seizoen."

"Maar vandaag hebben we een perfecte wedstrijd kunnen spelen. Na de 0-2 zijn we niet meer voluit moeten gaan en konden we de wedstrijd controleren. De ploeg heeft een heel volwassen wedstrijd gespeeld. Bovendien gaven we bijna niets weg en dat geeft vertrouwen voor de finale van woensdag." Daarin had Vanhoudt liever Ieper tegengekomen, maar het is Koksijde geworden. "Koksijde is een sterke derdeklasser en speelt blijkbaar op een synthetisch veld. Daar zullen we ons dus eerst moeten aan aanpassen. We moeten wel Bart Roelands en Raphaël Galeri missen die buitenlandse verplichtingen hebben voor het werk."

abonnementen

Croky Cup 2017

 Begijnhofstadion Overijse Datum zo, 20 aug 2017 Beginn 19:30
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
KFC Sparta Petegem
KFC Sparta Petegem
-:-

Oefenwedstrijden

 Begijnhofstadion Overijse Datum di, 22 aug 2017 Beginn 19:30
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
RWDM
RWDM
-:-

Stand 2de Amateurs B

# Team M P
1 FC Turnhout 0 0
1 Hoogstraten VV 0 0
1 K Bocholter VV 0 0
1 K. Sporting Hasselt 0 0
1 KFC Duffel 0 0
1 KFC Sint-Lenaarts 0 0
1 KFC Zwarte Leeuw 0 0
1 KOSC Wijgmaal 0 0
1 KVK Tienen 0 0
1 KVV Vosselaar 0 0
1 R. Cappellen FC 0 0
1 RC Hades 0 0
1 SC City Pirates 0 0
1 Spouwen-Mopertingen 0 0
1 TEMPO Overijse 0 0
1 Thes Sport 0 0

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

FootPASS2014 4STER

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.