coorevits-rosier staand kleur baseline recordlipsius Star Casino Bergierskl arenafoot TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Dieter Charlier: "Eervol ten onder gegaan"

Dieter Charlier mildert tot 2-1De ontgoocheling in ons kamp was na de verloren finale woensdagavond zeer groot. Onze jongens waren dichtbij de promotie, maar konden vooral in de tweede helft de weinige kansen niet afwerken. Een dag later maakte de ontgoocheling al plaats voor relativering. Eén ding is zeker de ploeg heeft zich niets te verwijten en is eervol ten onder gegaan. Minpunt was de ontvangst in Koksijde door politie en bestuur van de thuisclub. Waarom moesten onze supporters zo zwaar aangepakt worden ?

Stijn Francis"We zijn uiteraard zwaar teleurgesteld, maar we kunnen ons echt niets verwijten", zegt de afscheidnemende Stijn Francis. "We hebben er de laatste weken hard voor gevochten met mooie overwinningen tegen Luik en Dilbeek, maar in de finale vielen we door een bondsbeslissing tegen een sterkere derdeklasser. Nochtans vond ik dat we er dichterbij waren tegen Koksijde. We komen eigenlijk 2-0 achter door vermijdbare tegendoelpunten. Het eerste doelpunt zou zelfs buitenspel zijn geweest, terwijl de strafschop zeer licht werd toegekend. Toen we net voor de rust op 2-1 kwamen geloofden we er weer sterk in. In de tweede helft waren we duidelijk de sterkste ploeg, maar konden onze kansen niet afwerken. We maakten het onszelf moeilijk en Koksijde heeft het dan slim uitgespeeld.  De ontgoocheling is zeer groot, maar er zijn ergere dingen in het leven om hier te lang bij stil te staan. Zondag moeten we echter opnieuw aan de bak voor een verplicht nummer tegen Charleroi, al zal het moeilijk worden om ons daar nog echt voor op te laden."

Ook Dieter Charlier is daags na de nederlaag al wat bekomen van de zware ontgoocheling. De jonge spits die dit seizoen vaak het verschil maakte kan het verlies al relativeren. "We zijn eervol ten onder gegaan", is Charlier eerlijk. "Het is vooral spijtig dat we uiteindelijk tegen Koksijde moesten spelen, maar we hebben het hen toch knap lastig gemaakt. We geloofden er echt in en als het dan net niet lukt, is die ontgoocheling net iets groter. Maar we moeten verder nu. Ik zit in den blok en heb nog een paar zware examens. Tijd om te piekeren is er dus niet."

abonnementen

Croky Cup 2017

 Begijnhofstadion Overijse Datum zo, 20 aug 2017 Beginn 19:30
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
KFC Sparta Petegem
KFC Sparta Petegem
-:-

Oefenwedstrijden

 Begijnhofstadion Overijse Datum di, 22 aug 2017 Beginn 19:30
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
RWDM
RWDM
-:-

Stand 2de Amateurs B

# Team M P
1 FC Turnhout 0 0
1 Hoogstraten VV 0 0
1 K Bocholter VV 0 0
1 K. Sporting Hasselt 0 0
1 KFC Duffel 0 0
1 KFC Sint-Lenaarts 0 0
1 KFC Zwarte Leeuw 0 0
1 KOSC Wijgmaal 0 0
1 KVK Tienen 0 0
1 KVV Vosselaar 0 0
1 R. Cappellen FC 0 0
1 RC Hades 0 0
1 SC City Pirates 0 0
1 Spouwen-Mopertingen 0 0
1 TEMPO Overijse 0 0
1 Thes Sport 0 0

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

FootPASS2014 4STER

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.