coorevits-rosier staand kleur baseline recordlipsius Star Casino Bergierskl arenafoot TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Was Overijse wel welkom in Koksijde?

Onze Supporters werden hard aangepakt

Woensdagavond zakten een pak supporters af naar Koksijde om er onze jongens aan te moedigen. De Supporters legden 2 volle bussen in naar de kuststad en ook heel wat Overijsenaren reisden individueel af. Er werd heel wat gelachen, gedronken en ambiance gemaakt, maar eens aangekomen in het stadion van Koksijde sloeg de goede sfeer snel om. Onze supporters werden hardhandig aangepakt door de politie en volop geïntimideerd. "Was dit wel nodig?", vraagt secretaris Geert Vanderstappen zich openlijk af.

Nog voor de wedstrijd was begonnen steeg de temperatuur naast het veld tot aan het kookpunt. Vanderstappen doet het verhaal: "Van bij onze aankomst hadden we het gevoel er niet welkom te zijn. We werden op alle vlakken geïntimideerd. Onze supporters werden hardhandig aangepakt omdat ze met een blikje bier van de bus stapten na een lange reis en omdat ze wat Bengaals vuur aanstaken voor de wedstrijd", zegt Vanderstappen. "Ik kan best begrijpen dat er in derde klasse heel wat andere regels zijn, maar dit was een eindronde in vierde klasse. Was het echt nodig onze supporters, die niets verkeerds deden, zo hard aan te pakken?"

"Ze werden trouwens ergens in een hoekje geduwd waar geen sanitaire voorzieningen waren. Ze werden dan geverbaliseerd omdat ze hun behoefte om de hoek deden. Ondanks de gedeelde inkomsten en de voorafgemaakte afspraken, mochten onze supporters ook niet in de hoofdtribune plaatsnemen. Misschien was hier wel meer aan de hand", vraagt Vanderstappen zich af. "Het  verandert natuurlijk weinig aan de zaak. Onze ploeg was strijdlustig en mocht met opgeheven hoofd het veld verlaten, maar bij dit alles heb ik toch wat bedenkingen. Neem daarbij de dubieuze beslissingen van het scheidsrechterstrio en dan zou een mens gaan denken dat wij niet mochten winnen".

Oefenwedstrijden

 Complex Kapelstraat Datum wo, 26 juli 2017 Beginn 20:00
ERC Hoeilaart
ERC Hoeilaart
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
3:2

 Begijnhofstadion Overijse Datum wo, 02 aug 2017 Beginn 20:00
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
KOVC Sterrebeek
KOVC Sterrebeek
-:-

 Gemeentelijk Sportstadion Datum wo, 09 aug 2017 Beginn 20:00
Diegem Sport
Diegem Sport
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
-:-

Stand 2de Amateurs B

# Team M P
1 FC Turnhout 0 0
1 Hoogstraten VV 0 0
1 K Bocholter VV 0 0
1 K. Sporting Hasselt 0 0
1 KFC Duffel 0 0
1 KFC Sint-Lenaarts 0 0
1 KFC Zwarte Leeuw 0 0
1 KOSC Wijgmaal 0 0
1 KVK Tienen 0 0
1 KVV Vosselaar 0 0
1 R. Cappellen FC 0 0
1 RC Hades 0 0
1 SC City Pirates 0 0
1 Spouwen-Mopertingen 0 0
1 TEMPO Overijse 0 0
1 Thes Sport 0 0

zomerstage2

Tempo Overijse op Instagram

Tempozoekttalent

FootPASS2014 4STER

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.