coorevits-rosier staand kleur baseline recordlipsius Star Casino Bergierskl arenafoot TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Sergei Deweerdt: "Tempo Overijse hoort thuis in derde"

Sergei Deweerdt blijft bij TempoHet gonste de afgelopen week van de transfergeruchten in onze club. Het belangrijkste nieuws is uiteraard het vertrek van Bart Vanhoudt naar aartsrivaal Sterrebeek. Dat gaat vonken geven over twee weken tijdens de komende derby. Op de duur zou men vergeten dat er ook nog moet worden gevoetbald. Overijse moet morgen alvast vol aan de bak in Ganshoren. Doelman Sergei Deweerdt is er klaar voor en ook hij heeft een transfernieuws.

"Ik blijf volgend seizoen bij Tempo Overijse", zegt Deweerdt met een zucht van voldoening. "Ik geloof in dit project. Overijse is een club met standing en straalt dat ook uit. Er zijn weinig derdeklassers die bijvoorbeeld mogen en kunnen voetballen in een stadion zoals dat van ons. De seats, het veld en ook het jeugdcomplex zijn van uitzonderlijke kwaliteit en ik voel me daar heel goed bij. Daarnaast heerst er hier een gezonde sportiviteit en er is veel ambitie aanwezig. Tijdens elke voorbeschouwing wordt er gezegd dat we zullen voluit gaan voor de winst. Overijse is een ploeg die zich nooit ingraaft en winnen met spektakelwaarde probeert te combineren. Ik geloof in deze ploeg en in de promotie naar derde nationale. Tempo Overijse hoort thuis in derde en we gaan die droom dan ook  zo snel mogelijk waarmaken."

"Ik vind het wel heel spijtig dat trainer Bart Vanhoudt ons gaat verlaten. Ik sta natuurlijk niet alleen met die gedachte. Bart kan het beste uit mezelf halen en dat geeft vleugels. Uiteraard ben ik tevreden met de keuze van Tom De Cock als nieuwe coach. Ook hij past perfect in het profiel van onze club. Maar, eerst moet er nog op de bal getrapt worden. Als we die eindronde willen halen, moet er in Ganshoren worden gewonnen. Dat gaat niet van een leien dakje lopen, vrees ik. Ganshoren is een ploeg die in het klassement veel te laag onder haar waarde staat. De Brusselaars kenden veel pech, maar het is wel een zeer degelijke ploeg. Ze zijn in puntennood en dus dubbel zo gevaarlijk. We gaan op onze hoede zijn, maar wij gaan er voor zorgden dat de drie punten mee naar huis gaan!" zegt Deweerdt vol vertrouwen.

abonnementen

Croky Cup 2017

 Begijnhofstadion Overijse Datum zo, 20 aug 2017 Beginn 19:30
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
KFC Sparta Petegem
KFC Sparta Petegem
-:-

Oefenwedstrijden

 Begijnhofstadion Overijse Datum di, 22 aug 2017 Beginn 19:30
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
RWDM
RWDM
-:-

Stand 2de Amateurs B

# Team M P
1 FC Turnhout 0 0
1 Hoogstraten VV 0 0
1 K Bocholter VV 0 0
1 K. Sporting Hasselt 0 0
1 KFC Duffel 0 0
1 KFC Sint-Lenaarts 0 0
1 KFC Zwarte Leeuw 0 0
1 KOSC Wijgmaal 0 0
1 KVK Tienen 0 0
1 KVV Vosselaar 0 0
1 R. Cappellen FC 0 0
1 RC Hades 0 0
1 SC City Pirates 0 0
1 Spouwen-Mopertingen 0 0
1 TEMPO Overijse 0 0
1 Thes Sport 0 0

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

FootPASS2014 4STER

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.