coorevits-rosier staand kleur baseline recordlipsius Star Casino Bergierskl arenafoot TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Delorge : "Weken van de waarheid"

dhh29 10 16TempoOverijseHoogstraten 0106

Met een twee op twaalf in 2017 kan Tempo Overijse niet tevreden zijn. Met de komst van SK Londerzeel willen de Overijsenaren zaterdag dan ook opnieuw aanknopen met een overwinning. "We sprokkelden tot dusver minder punten dan in de heenronde en daar mag je inderdaad niet tevreden mee zijn", is Dimitri Delorge eerlijk.

"De laatste weken kregen we wel met extreme omstandigheden te maken. Niemand had verwacht dat we met zoveel afwezigen zouden zitten wegens schorsingen, blessures en ziekte. Het kwam allemaal ongelegen."

"Op training is wel bijna iedereen terug en we beseffen het ook dat er ons belangrijke weken te wachten staan. In Londerzeel zijn we verdiend 1-3 gaan winnen. We moeten dus geen schrik hebben van hen, want het is zeker een ploeg die ons ligt. Ze beschikken wel over veel kwaliteiten waardoor we dus niet zoveel fouten als de voorbije maanden mogen maken."

Tempo Overijse staat na twintig speeldagen op een gedeelde elfde plaats met 21 punten. "Door omstandigheden maar ook vooral door onszelf staan we niet op de plaats waar we willen staan. In heel veel wedstrijden was het onze eigen fout dat we geen of te weinig punten pakten. Er wachten ons nog tien heel belangrijke wedstrijden. Met Londerzeel en Thes krijgen we eerst twee moeilijke wedstrijden voorgeschoteld en daarna spelen we tegen rechtstreekse tegenstanders."

dhh29 10 16TempoOverijseHoogstraten 0488De trainer benadrukte deze week op training dat de weken van de waarheid aangebroken zijn. We moeten meer naar beneden dan naar boven kijken en moeten het woord redding zelfs in de mond nemen. Daar was niemand op voorzien. Mits een paar goede wedstrijden op rij kan het wel snel keren."

De laatste zege van Tempo Overijse dateert al van 18 december. Het won toen met 0-2 van Grimbergen. "De honger naar een nieuwe overwinning is groot. Je start elke wedstrijd om punten te pakken. De voorbije weken kregen we echter de ene dreun na de andere te verwerken, wat puntengewin moeilijk maakte. We hebben onszelf wel in de voet geschoten met de schorsingen, maar al die geblesseerden en zieken dat is gewoon pech. Op het einde van het seizoen, na dertig wedstrijden, kan je het wel niet op pech steken", besluit Dimitri Delorge. 

Bron: Het Laatste Nieuws - Dries Charlier / Foto's: Hans Deveuster

Kalender 2de Amateurs B

abonnementen

Competitie '17-'18

 Begijnhofstadion Overijse Datum za, 02 sept 2017 Beginn 20:00
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
SC City Pirates
SC City Pirates
-:-

Croky Cup 2017

 Begijnhofstadion Overijse Datum zo, 20 aug 2017 Beginn 19:30
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
KFC Sparta Petegem
KFC Sparta Petegem
3:3oP

 Begijnhofstadion Overijse Datum za, 26 aug 2017 Beginn 20:00
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
Etente Durbuy
Etente Durbuy
-:-

Oefenwedstrijden

 Begijnhofstadion Overijse Datum di, 22 aug 2017 Beginn 19:30
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
RWDM
RWDM
1:1

Stand 2de Amateurs B

# Team M P
1 FC Turnhout 0 0
1 Hoogstraten VV 0 0
1 K Bocholter VV 0 0
1 K. Sporting Hasselt 0 0
1 KFC Duffel 0 0
1 KFC Sint-Lenaarts 0 0
1 KFC Zwarte Leeuw 0 0
1 KOSC Wijgmaal 0 0
1 KVK Tienen 0 0
1 KVV Vosselaar 0 0
1 R. Cappellen FC 0 0
1 RC Hades 0 0
1 SC City Pirates 0 0
1 Spouwen-Mopertingen 0 0
1 TEMPO Overijse 0 0
1 Thes Sport 0 0

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

FootPASS2014 4STER

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.