coorevits-rosier staand kleur baseline recordlipsius Star Casino Bergierskl arenafoot TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Janssens: "Zo lang mogelijk 0 proberen te houden"

dhh11 02 17TempoOverijseLonderzeel 0718
Onze eerste ploeg  trekt morgenavond naar titelkandidaat Thes Sport Tessenderlo. Kevin Janssens hoopt opnieuw op een uitschieter van de ploeg.
"De winst tegen Londerzeel heeft ons deugd gedaan. Het bleek uiteindelijk ook nog nodig te zijn, want onze concurrenten namen ook punten. We waren opnieuw zo goed als voltallig en dan is veel mogelijk. We moeten wel eerlijk zijn en zeggen dat Londerzeel op sommige momenten het beste voetbal bracht. Onze mentaliteit en vechtlust hebben echter het verschil gemaakt en we hebben ze zo moeilijk in hun spel laten komen. Dat is wat we zaterdag tegen Thes ook zullen moeten proberen te doen. Ik zie het liever anders, maar momenteel is het niet mogelijk om onze wil op te leggen aan de tegenstrefer zoals we dat vorig jaar regelmatig deden of zoals in ons kampioenenjaar. We zullen een goed blok moeten vormen om dan in de omschakeling proberen toe te slaan", zegt Janssens.
"De wedstrijd van morgen zal ook niet meer te vergelijken zijn met de match uit de heenronde. Thes heeft een zeer constant seizoen en bij ons gaat het op en neer. Ze hebben thuis ook nog maar twee keer verloren. Een makkelijke opdracht zal het dus zeker niet worden." 
"Qua score was er geen groot verschil en gingen we eigenlijk maar nipt met 2-3 de boot in. Zaterdag komt het erop aan om zo lang mogelijk de nul te houden en hopen dat we ze zo wat zenuwachtig krijgen. Als we dan dezelfde mentaliteit tonen als tegen Londerzeel zit er misschien wel wat in. Niets moet, alles mag. Elke punt dat we rapen in Thes zal een bonuspunt zijn, want daarna hebben we het in eigen handen. In de resterende 9 wedstrijden moeten we nog bijna tegen al onze rechtstreekse concurrenten spelen. Ik heb het al in het begin van het seizoen gezegd dat alles dicht bij elkaar zou liggen en dat is ook gebleken. Met een paar punten meer sta je in de subtop, met een paar punten minder moet je tegen de degradatie voetballen. Laten we hopen dat we de komende weken nu eindelijk eens een reeksje kunnen neerzetten en zit er nog een mooi seizoenseinde in."

Stand 2de Amateurs B

# Team M P
1 Thes Sport 30 65
2 K Bocholter VV 30 57
3 Spouwen-Mopertingen 30 52
4 SC City Pirates 30 47
5 KOSC Wijgmaal 30 46
6 KVV Vosselaar 30 44
7 RC Hades 30 43
8 TEMPO Overijse 30 41
9 R. Cappellen FC 30 41
10 KFC Duffel 30 40
11 FC Turnhout 30 37
12 Hoogstraten VV 30 36
13 K. Sporting Hasselt 30 35
14 KFC Zwarte Leeuw 30 30
15 KVK Tienen 30 28
16 KFC Sint-Lenaarts 30 22

safe image

sportersbelevenmeer

Zomerstage

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.