coorevits-rosier staand kleur baseline recordlipsius Star Casino Bergierskl arenafoot TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Charlier: "Het seizoen positief afsluiten"

dhh23 04 17KVKTienenTempoOverijse 0486

Tempo Overijse heeft zich vorige week, ondanks het verlies in Tienen, toch gered. De wedstrijd tegen Spouwen wordt er dan ook eentje zonder belang, al zal het voor een paar vertrekkers toch nog een emotionele namiddag worden.

Een paar clubiconen trekken zondag na het laatste fluitsignaal de deur van het Begijnhofstadion voorgoed achter zich toe. Onder hen ondermeer kapitein Kaya Buyuk, Kevin Janssens en Ronald Loenders. Drie spelers die een groot aandeel hebben in het succes van de afgelopen jaren met als absoluut hoogtepunt de titel in bevordering. Maar ook Dieter Charlier, kind aan huis in Overijse, speelt morgen zijn laatste wedstrijd in het shirt van Overijse. Het wordt een afscheid met gemengde gevoelens. "Traantjes zullen er niet vloeien bij mij", zegt Dieter Charlier. "Maar het zal toch wel met wat spijt in het hart zijn. Niet dat ik mijn beslissing betreur om volgend seizoen voor Hoeilaart te voetballen, maar het is toch een mooie periode geweest in mijn carrière waar nu een eind aan komt."

10022013 DHH TempoOverijseQuevy 0036"Het was een toffe tijd en heb toch heel wat mooie voetbaljaren gekend bij Tempo Overijse. Ons seizoen mag dan niet echt gebracht hebben wat we er als ploeg hadden van verwacht, van mijn eigen prestatie ben ik wel tevreden. Ik heb toch al lange tijd blessurevrij kunnen spelen en heel wat wedstrijden als basisspeler betwist. Ik heb 9 doelpunten gemaakt en mag dus als flankaanvaller niet klagen. Hopelijk kan ik er zondag nog eentje aan toevoegen. Het zal in ieder geval een open wedstrijd worden, want beide ploegen hebben niets meer te winnen of te verliezen. We willen onze supporters toch nog één overwinning schenken om het seizoen toch nog met een positieve noot te kunnen afsluiten. Er wordt mooi weer verwacht en de supportersclub plant een barbecue. Alle ingrediënten zijn dus aanwezig om er een leuke voetbalnamiddag van te maken."
Dieter Charlier gaat dus volgend jaar aan de slag bij de buren van ERC Hoeilaart. In welke reeks dat zal zijn is nog niet helemaal duidelijk. "Uit mijn persoonlijke ervaring weet ik dat een titel vieren het mooiste wat er is in voetbal. Ze moeten zich dus niet inhouden in Hoeilaart en de spelers moeten er vol voor gaan. Maar persoonlijk denk ik dat het toch nog beter is om volgende seizoen in eerste provinciale te blijven."

Stand 2de Amateurs B

# Team M P
1 Thes Sport 30 65
2 K Bocholter VV 30 57
3 Spouwen-Mopertingen 30 52
4 SC City Pirates 30 47
5 KOSC Wijgmaal 30 46
6 KVV Vosselaar 30 44
7 RC Hades 30 43
8 TEMPO Overijse 30 41
9 R. Cappellen FC 30 41
10 KFC Duffel 30 40
11 FC Turnhout 30 37
12 Hoogstraten VV 30 36
13 K. Sporting Hasselt 30 35
14 KFC Zwarte Leeuw 30 30
15 KVK Tienen 30 28
16 KFC Sint-Lenaarts 30 22

safe image

sportersbelevenmeer

Zomerstage

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.