coorevits-rosier staand kleur baseline Star Casino Bergierskl TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Kris Goris: "Thes was toch maatje te sterk"

dhh28 10 17ThesSportTempoOverijse 0024

Tempo mocht lang dromen van puntenwinst op het veld van Thes na een vroege voorsprong. Maar na de onterechte uitsluiting van sterkhouder Jens Heyvaert bleek de nieuwe leider een maatje te sterk voor Overijse. “Het zag er lange tijd goed uit voor ons wat het resultaat dan betreft, maar eigenlijk was het geleverde spel helemaal niet goed”, analyseerde coach Kris Goris de wedstrijd.

“We hebben op de ganse wedstrijd eigenlijk maar 1 echte schone aanval gedaan en daaruit vloeide meteen ook de 0-1 uit voort. De spelers hebben daarna de organisatie die we hadden opgezet zeer goed ingevuld, maar zijn daarbij één ding vergeten en dat was voetballen. We hebben eigenlijk alleen maar ballen lukraak weggetrapt en dan weet je dat tegen zo een ploeg die bal even snel weer terug is. Op dit niveau is dat dodelijk. Zeker dan nog als onze beste speler van het veld gestuurd wordt met een onterechte tweede gele kaart. De 2-1 vloeit voort uit die spelhervatting en dan is het kalf op dat moment verdronken. Het werd dan nog een zware en zure 4-1 nederlaag, maar die cijfers maken dan niet veel meer uit. We hebben gewoon te weinig gevoetbald om onze voet naast dit sterke Thes Sport te kunnen zetten”

“Ik merkte toch dat de ploeg nog altijd kampt met een vertrouwenscrisis. Het is eerder van niet durven momenteel en daar zullen we moeten aan werken. We mogen natuurlijk ook niet vergeten dat we een paar belangrijke pionnen hebben moeten missen zoals Taelemans en Benazzi, die toch voor de nodige ervaring zorgen in die ploeg. Maar los daarvan moeten we toch toegeven dat we een maatje te klein waren voor dit Thes.”

“Volgende week moeten we er gewoon terug invliegen. We recupereren onze kapitein Taelemans, maar verliezen nu wel een andere sterkhouder door de uitsluiting van Jens Heyvaert. Dat is momenteel een beetje het probleem, dat we wekelijks vervangingen moeten doorvoeren door blessures en schorsingen en hierdoor niet kunnen bouwen aan een type elftal. Maar goed, er is geen weg terug. Wij moeten keihard verder werken en proberen om zondag tegen Spouwen opnieuw die drie punten te pakken.”

Kalender 2de Amateurs A

Competitie '18-'19

Datum zo, 16 sept 2018 Beginn 15:00
KFC Eppegem
KFC Eppegem
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
3:0

 Begijnhofstadion Overijse Datum za, 22 sept 2018 Beginn 20:00
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
KSK Ronse
KSK Ronse
-:-

Datum za, 29 sept 2018 Beginn 19:30
KFC Mandel United
KFC Mandel United
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
-:-

Stand 2de Amateur A

# Team M P
1 KOSC Wijgmaal 3 9
2 SCT Menen 3 7
3 KFC Eppegem 3 7
4 KFC Mandel United 3 7
5 KVK Westhoek 3 6
6 KFC Sparta Petegem 3 5
7 Racing Club Gent 3 4
8 Sint-Eloois-Winkel Sport 3 4
9 KSK Ronse 3 4
10 Olsa Brakel 3 3
11 TEMPO Overijse 3 3
12 Football Club Gullegem 3 3
13 KSC Dikkelvenne 3 3
14 SK Londerzeel 3 2
15 RC Harelbeke 3 0
16 Diegem Sport 3 0

safe image

sportersbelevenmeer

youtubelogo

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.