coorevits-rosier staand kleur baseline recordlipsius Star Casino Bergierskl arenafoot TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Michiels: "Seizoen nog niet verloren"

dhh20 08 17TempoOverijseSpartaPetegem 0550

Tempo Overijse krijgt zondag het bezoek van Spouwen-Mopertingen dat ook nog in de race is voor het eerste periodeticket. Opnieuw geen makkelijke wedstrijd voor Overijse dat de rug wil rechten na de zware 4-1 nederlaag bij Thes Sport afgelopen weekend.

"Die nederlaag is al verteerd", zegt verdediger Jeroen Michiels. "Ge kunt en moogt daar ook niet te lang blijven bij stil staan. We hebben ons één uur lang goed verdedigd tegen Thes, dat volgens mij wel alles in huis heeft om de titel te pakken in onze reeks. Vooral in de tweede helft hebben ze getoond dat ze terecht de favoriet zijn. Aan ons nu om het goede uit dat eerste uur door te trekken naar de volgende weken, want daarop kunnen we zeker verder bouwen. Het seizoen is na de eerste periode zeker nog niet voorbij. We hebben toch wel wat pech gehad en kregen af te rekenen met een paar gekwetsten. Voor hetzelfde geld hebben we 6 punten meer en staan we in de top 5. We trainen nu ook ongeveer 2 weken onder de nieuwe trainer. Het is een andere manier van werken, al is het nog te vroeg om te zeggen hoe dat verder zal verlopen. De trainer is iemand die zegt waarop het staat. Hij is altijd rechtuit en dat is wel iets dat we nodig hadden denk ik. Momenteel verloopt alles op dat vlak ook positief en is het nu aan ons om dat ook in punten om te zetten. Het is aan ons om die klik te maken en ervoor te zorgen dat we nog iets maken van het seizoen."

Michiels vindt zondag zijn maatje Taelemans terug naast hem in de verdediging, die terugkomt na een weekje schorsing. "Vorige wedstrijd stond Dimitri Delorge naast mij en hij heeft dat heel goed gedaan. Het was ook niet de eerste keer dat Dimitri op die positie heeft gevoetbald. Nu komt Taelemans terug en schuift Dimitri terug een rij naar voor. Nu goed, we spelen voor eigen publiek en dan moeten we altijd dat iets meer geven om die 3 punten thuis te houden. Dat zijn we aan onze supporters verplicht", besluit Michiels.

Stand 2de Amateurs B

# Team M P
1 Thes Sport 30 65
2 K Bocholter VV 30 57
3 Spouwen-Mopertingen 30 52
4 SC City Pirates 30 47
5 KOSC Wijgmaal 30 46
6 KVV Vosselaar 30 44
7 RC Hades 30 43
8 TEMPO Overijse 30 41
9 R. Cappellen FC 30 41
10 KFC Duffel 30 40
11 FC Turnhout 30 37
12 Hoogstraten VV 30 36
13 K. Sporting Hasselt 30 35
14 KFC Zwarte Leeuw 30 30
15 KVK Tienen 30 28
16 KFC Sint-Lenaarts 30 22

safe image

sportersbelevenmeer

Zomerstage

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.