coorevits-rosier staand kleur baseline Star Casino Bergierskl TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Beckers: "Winst in Hades heeft boost gegeven"

dhh5 11 17TempoOverijseSpouwenMopertingen 1109

Tempo Overijse krijgt zaterdagavond het bezoek van KFC Duffel. Na de heroïsche winst van vorige week in Hades heeft het zelfvertrouwen van de ploeg een boost gekregen. Dat vindt ook middenvelder Pieter Beckers, die de beslissende assist gaf.

"Het was nogal een avondje", zegt Pieter Beckers. "Vooral de manier waarop die overwinning tot stand is gekomen diep in de blessuretijd heeft onze groep een enorme boost gegeven. We hebben ons in de bus achteraf wel wat laten gaan, maar dat mocht wel voor een keer. Voor de sfeer en groepsgeest was dit uiteindelijke resultaat beter dan dat we hadden gewonnen met 0-2. Tegen Duffel zijn we in staat om daar een vervolg aan te breien. Een aantal jongens hebben zaterdag een zeer goede wedstrijd gespeeld en hebben daardoor weer wat zelfvertrouwen gekweekt. Winnen we tegen Duffel, dan schuiven we ook weer wat op in de rangschikking. Het is denk ik belangrijk om in die laatste vijf wedstrijden voor de winterstop nog wat puntjes te pakken. Als we dan goed die winterstop doorkomen dan zie ik ons nog mooie dingen doen. Het is dan dat de competitie in een beslissende plooi zal vallen. De ploeg die dan het best is kan ver komen", denkt Beckers.
De kans dat Pieter tegen Duffel aantreedt is eerder klein. "Ik heb wat last van de lies en neem dan liever ook geen risico's. Dat is ook wel normaal nadat ik zolang inactief ben geweest. De knie is helemaal genezen en daar heb ik geen last meer van. Maar het zijn die kleine spierkwaaltjes die nu af en toe kunnen opduiken. Ik heb ook de voorbereiding gemist en moet nog wat inhalen op dat vlak. Ik ben daar ook eerlijk in naar de trainer toe. Als ik niet 100 procent fit ben, dan heeft het ook geen zin om op de bank te gaan zitten. Ik geef dan liever de kans aan de andere jongens die wel helemaal fit zijn. Het is voor mij dan toch wat uitkijken naar de winterstop die eraan komt. Ik kan dan gedurende een paar weken hard verder werken. Want ik denk wel dat ik de ploeg zeker nog zal kunnen helpen met mijn ervaring en traptechniek."

Croky Cup 2018

 Complex RFC Meux Datum zo, 12 aug 2018 Beginn 16:00
RFC Meux
RFC Meux
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
5:1

Oefenwedstrijden

Datum di, 14 aug 2018 Beginn 19:00
Thes Sport
Thes Sport
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
4:2

Datum zo, 19 aug 2018 Beginn 15:00
Francs Borains
Francs Borains
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
-:-

 Begijnhofstadion Overijse Datum di, 21 aug 2018 Beginn 19:30
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
KFC Houtvenne
KFC Houtvenne
-:-

Stand 2de Amateur A

# Team M P
1 Diegem Sport 0 0
1 Football Club Gullegem 0 0
1 KFC Eppegem 0 0
1 KFC Mandel United 0 0
1 KFC Sparta Petegem 0 0
1 KOSC Wijgmaal 0 0
1 KSC Dikkelvenne 0 0
1 KSK Ronse 0 0
1 KVK Westhoek 0 0
1 Olsa Brakel 0 0
1 Racing Club Gent 0 0
1 RC Harelbeke 0 0
1 SCT Menen 0 0
1 Sint-Eloois-Winkel Sport 0 0
1 SK Londerzeel 0 0
1 TEMPO Overijse 0 0

safe image

sportersbelevenmeer

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.