coorevits-rosier staand kleur baseline Star Casino Bergierskl TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Weynants: "Heel goed voetbal gebracht"

dhh18 11 17TempoOverijseDuffel 0434

Tempo Overijse lijkt de weg naar boven in het klassement te hebben ingezet. De overtuigende zege tegen Duffel zorgde voor de eerste 6 op 6 van het seizoen en een 10 op 15 onder de nieuwe coach Kris Goris. De Druivenjongen duiken ook de top 10 in en gaan aan kop in de tweede periode. Overijse speelde voor de tweede week op rij zonder diepe spits en scoorde toch weer driemaal. Die nieuwe tactiek en de inpassing van een paar andere spelers lijkt dus ook zijn vruchten af te werken. Maurice Weynants voelt zich alvast in zijn sas in het nieuwe systeem en was zaterdagavond goed voor twee doelpunten.

"Het is de eerste maal dit seizoen dat ik twee doelpunten scoor in één wedstrijd. Ik ben uiteraard zeer tevreden voor mezelf, maar in de eerste plaats toch voor de ploeg. Het is een perfecte wedstrijd geworden voor ons met uiteindelijk een dik verdiende overwinning. We houden ook nog eens de nul wat we zeer belangrijk vinden en we pakken ook voor de eerste keer een 6 op 6 dit seizoen."

"We hebben heel goed voetbal gespeeld. We hebben de bal heel goed laten rondgaan over de grond tegen toch wel één van de sterkste ploegen uit onze reeks. Maar het is vandaag onze verdienste dat we Duffel niet in de wedstrijd hebben laten komen. We hebben van de eerste tot de laatste minuut de partij gecontroleerd. Ik denk dat Duffel misschien één echte kans heeft gehad en dat wij eigenlijk de sore nog verder hadden kunnen laten oplopen."

Wat is nu het verschil tegenover een paar weken geleden. "De ploeg op zich is niet zoveel gewijzigd, maar ik denk dat het vooral met het vertrouwen te maken heeft. Er staat ook terug een ploeg op het veld die voor elkaar vecht en achter elke bal aangaat. Ik denk dat we nu vertrokken zijn na deze twee overwinningen op een rij. De verplaatsing naar Bocholt volgende week zal wel ook niet simpel zijn, maar ik heb er vertrouwen in. We zullen zien wat dat wordt, maar laat ons momenteel nog wat genieten van deze prachtige zege en dan vliegen we er dinsdagavond opnieuw in op training."

Croky Cup 2018

 Complex RFC Meux Datum zo, 12 aug 2018 Beginn 16:00
RFC Meux
RFC Meux
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
5:1

Oefenwedstrijden

Datum di, 14 aug 2018 Beginn 19:00
Thes Sport
Thes Sport
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
4:2

Datum zo, 19 aug 2018 Beginn 15:00
Francs Borains
Francs Borains
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
-:-

 Begijnhofstadion Overijse Datum di, 21 aug 2018 Beginn 19:30
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
KFC Houtvenne
KFC Houtvenne
-:-

Stand 2de Amateur A

# Team M P
1 Diegem Sport 0 0
1 Football Club Gullegem 0 0
1 KFC Eppegem 0 0
1 KFC Mandel United 0 0
1 KFC Sparta Petegem 0 0
1 KOSC Wijgmaal 0 0
1 KSC Dikkelvenne 0 0
1 KSK Ronse 0 0
1 KVK Westhoek 0 0
1 Olsa Brakel 0 0
1 Racing Club Gent 0 0
1 RC Harelbeke 0 0
1 SCT Menen 0 0
1 Sint-Eloois-Winkel Sport 0 0
1 SK Londerzeel 0 0
1 TEMPO Overijse 0 0

safe image

sportersbelevenmeer

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.