coorevits-rosier staand kleur baseline Star Casino Bergierskl TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Weynants: "Heel goed voetbal gebracht"

dhh18 11 17TempoOverijseDuffel 0434

Tempo Overijse lijkt de weg naar boven in het klassement te hebben ingezet. De overtuigende zege tegen Duffel zorgde voor de eerste 6 op 6 van het seizoen en een 10 op 15 onder de nieuwe coach Kris Goris. De Druivenjongen duiken ook de top 10 in en gaan aan kop in de tweede periode. Overijse speelde voor de tweede week op rij zonder diepe spits en scoorde toch weer driemaal. Die nieuwe tactiek en de inpassing van een paar andere spelers lijkt dus ook zijn vruchten af te werken. Maurice Weynants voelt zich alvast in zijn sas in het nieuwe systeem en was zaterdagavond goed voor twee doelpunten.

"Het is de eerste maal dit seizoen dat ik twee doelpunten scoor in één wedstrijd. Ik ben uiteraard zeer tevreden voor mezelf, maar in de eerste plaats toch voor de ploeg. Het is een perfecte wedstrijd geworden voor ons met uiteindelijk een dik verdiende overwinning. We houden ook nog eens de nul wat we zeer belangrijk vinden en we pakken ook voor de eerste keer een 6 op 6 dit seizoen."

"We hebben heel goed voetbal gespeeld. We hebben de bal heel goed laten rondgaan over de grond tegen toch wel één van de sterkste ploegen uit onze reeks. Maar het is vandaag onze verdienste dat we Duffel niet in de wedstrijd hebben laten komen. We hebben van de eerste tot de laatste minuut de partij gecontroleerd. Ik denk dat Duffel misschien één echte kans heeft gehad en dat wij eigenlijk de sore nog verder hadden kunnen laten oplopen."

Wat is nu het verschil tegenover een paar weken geleden. "De ploeg op zich is niet zoveel gewijzigd, maar ik denk dat het vooral met het vertrouwen te maken heeft. Er staat ook terug een ploeg op het veld die voor elkaar vecht en achter elke bal aangaat. Ik denk dat we nu vertrokken zijn na deze twee overwinningen op een rij. De verplaatsing naar Bocholt volgende week zal wel ook niet simpel zijn, maar ik heb er vertrouwen in. We zullen zien wat dat wordt, maar laat ons momenteel nog wat genieten van deze prachtige zege en dan vliegen we er dinsdagavond opnieuw in op training."

Kalender 2de Amateurs A

Competitie '18-'19

 Begijnhofstadion Overijse Datum za, 20 okt 2018 Beginn 20:00
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
Football Club Gullegem
Football Club Gullegem
-:-

Datum zo, 28 okt 2018 Beginn 15:00
SCT Menen
SCT Menen
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
-:-

 Begijnhofstadion Overijse Datum zo, 04 nov 2018 Beginn 15:00
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
Diegem Sport
Diegem Sport
-:-

Stand 2de Amateur A

# Team M P
1 KOSC Wijgmaal 7 15
2 KFC Mandel United 7 14
3 Sint-Eloois-Winkel Sport 7 13
4 KVK Westhoek 7 12
5 KFC Sparta Petegem 7 12
6 KSK Ronse 7 11
7 SCT Menen 7 11
8 TEMPO Overijse 7 10
9 KFC Eppegem 7 10
10 RC Harelbeke 7 9
11 Racing Club Gent 7 9
12 Football Club Gullegem 7 7
13 KSC Dikkelvenne 7 7
14 Diegem Sport 7 6
15 Olsa Brakel 7 6
16 SK Londerzeel 7 5

safe image

sportersbelevenmeer

youtubelogo

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.