coorevits-rosier staand kleur baseline recordlipsius Star Casino Bergierskl arenafoot TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Weynants: "Heel goed voetbal gebracht"

dhh18 11 17TempoOverijseDuffel 0434

Tempo Overijse lijkt de weg naar boven in het klassement te hebben ingezet. De overtuigende zege tegen Duffel zorgde voor de eerste 6 op 6 van het seizoen en een 10 op 15 onder de nieuwe coach Kris Goris. De Druivenjongen duiken ook de top 10 in en gaan aan kop in de tweede periode. Overijse speelde voor de tweede week op rij zonder diepe spits en scoorde toch weer driemaal. Die nieuwe tactiek en de inpassing van een paar andere spelers lijkt dus ook zijn vruchten af te werken. Maurice Weynants voelt zich alvast in zijn sas in het nieuwe systeem en was zaterdagavond goed voor twee doelpunten.

"Het is de eerste maal dit seizoen dat ik twee doelpunten scoor in één wedstrijd. Ik ben uiteraard zeer tevreden voor mezelf, maar in de eerste plaats toch voor de ploeg. Het is een perfecte wedstrijd geworden voor ons met uiteindelijk een dik verdiende overwinning. We houden ook nog eens de nul wat we zeer belangrijk vinden en we pakken ook voor de eerste keer een 6 op 6 dit seizoen."

"We hebben heel goed voetbal gespeeld. We hebben de bal heel goed laten rondgaan over de grond tegen toch wel één van de sterkste ploegen uit onze reeks. Maar het is vandaag onze verdienste dat we Duffel niet in de wedstrijd hebben laten komen. We hebben van de eerste tot de laatste minuut de partij gecontroleerd. Ik denk dat Duffel misschien één echte kans heeft gehad en dat wij eigenlijk de sore nog verder hadden kunnen laten oplopen."

Wat is nu het verschil tegenover een paar weken geleden. "De ploeg op zich is niet zoveel gewijzigd, maar ik denk dat het vooral met het vertrouwen te maken heeft. Er staat ook terug een ploeg op het veld die voor elkaar vecht en achter elke bal aangaat. Ik denk dat we nu vertrokken zijn na deze twee overwinningen op een rij. De verplaatsing naar Bocholt volgende week zal wel ook niet simpel zijn, maar ik heb er vertrouwen in. We zullen zien wat dat wordt, maar laat ons momenteel nog wat genieten van deze prachtige zege en dan vliegen we er dinsdagavond opnieuw in op training."

Stand 2de Amateurs B

# Team M P
1 Thes Sport 30 65
2 K Bocholter VV 30 57
3 Spouwen-Mopertingen 30 52
4 SC City Pirates 30 47
5 KOSC Wijgmaal 30 46
6 KVV Vosselaar 30 44
7 RC Hades 30 43
8 TEMPO Overijse 30 41
9 R. Cappellen FC 30 41
10 KFC Duffel 30 40
11 FC Turnhout 30 37
12 Hoogstraten VV 30 36
13 K. Sporting Hasselt 30 35
14 KFC Zwarte Leeuw 30 30
15 KVK Tienen 30 28
16 KFC Sint-Lenaarts 30 22

safe image

sportersbelevenmeer

Zomerstage

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.